Lucia Lauková Správy

Užite si babie leto: Neďaleko Trnavy sa bude konať Rošindolský TRH

Návštevníci sa môžu tešiť na predajné stánky s ponukou miestnych výrobcov. Súčasťou bude aj výstava ovocia, zeleniny, kvetov a tradičných výšiviek.

Ilustračný obrázok k článku Užite si babie leto: Neďaleko Trnavy sa bude konať Rošindolský TRH
Zdroj: Rošindolský trh

Obec Ružindol neďaleko Trnavy organizuje počas druhého októbrového víkendu Rošindolský trh jesenný. Podujatie s lokálnou atmosférou sa bude konať už po šiestykrát.

Rošindolský trh jesenný sa začne v sobotu 7. októbra o 15:00 h. Centrum obce zaplnia predajné stánky s domácimi potravinami, ako sú sirupy, čerstvá káva, lokše i gurmánske špeciality od lokálnych predajcov.

Prečítajte si tiež

Podpora miestnych

„Naša obec veľmi rada podporuje miestnych výrobcov i ostatných predajcov z okolia. Každoročne organizujeme toto autentické podujatie a musím povedať, že Rošindolský trh je lákadlom nielen pre domácich, ale aj pre mnoho cezpoľných návštevníkov. Preto pozývam všetkých k nám do Ružindola, aby privítali začiatok jesene ochutnávaním čerstvých lokálnych produktov,“ hovorí Veronika Velická z OZ Dedina.

Stánky miestnych výrobcov a tvorivých dielní doplní výstava ovocia, zeleniny, kvetov a tradičných výšiviek v Kultúrnom dome Ružindol po 14:00 h.

„Mysleli sme aj na najmenších návštevníkov trhu, ktorých zabavia tvorivé dielničky a interaktívne divadielko Zábavka po 17:00 h. To odohrá detské predstavenie Smiech je najlepší liek alebo Ako šašo kráľovstvo zachránil,“ dodáva Veronika Velická.

Program jesenného Rošindolského trhu 2023:

  • 14:00 začiatok výstavy ovocia, zeleniny, kvetov a výšiviek
  • 15:00 začiatok trhu a otvorenie tvorivých dielničiek
  • 17:00 predstavenie od DK Zábavka – Smiech je najlepší liek
  • 20:00 ukončenie trhu

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať

Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM