Dominika Handzušová Hokej

Užite si hokejové zápasy v skvelom kolektíve: Premietanie doplnia zaujímaví hostia!

Fakulta sociálnych vied Univerzity sv. Cyrila a Metoda v Trnave si pripravila počas majstrovstiev sveta premietačky. Tri zápasy slovenskej reprezentácie doplnia debaty so zaujímavými športovými hosťami.

Ilustračný obrázok k článku Užite si hokejové zápasy v skvelom kolektíve: Premietanie doplnia zaujímaví hostia!
Zdroj: TASR

Zápasy Slovákov si môžete užiť aj inak ako doma pred telkou. Telocvičňa bývalej základnej školy v Jame, teraz priestor Univerzity sv. Cyrila a Metoda, sa zmení na fandiaci kotol.

V utorok 5. mája budú organizátori premietať priamy prenos zo zápasu Slovensko – Slovinsko, ktorý sa odohrá od 20:15 hod. Zápasu bude predchádzať vskutku zaujímavý hosť – od 19:00 hod. sa budete môcť aj vy porozprávať s hokejistom Tomášom Starostom. V prestávkach sú navyše pripravené súťaže, napríklad slalom s loptou či streľba na bránu. Vyhrať v nich môžete atraktívne ceny – dres, hokejku či selfie s Tomášom Starostom.

V stredu 6. mája je na programe zápas Slovákov s Nórskom, taktiež hraný večer od 20:15 hod. Prísť ale môžete už skôr, opäť od siedmej je pre vás pripravená beseda s Lubomírom Gulánom z Antidopingovej agentúry Slovenskej republiky. Premietanie zakončí tretí duel, v utorok 12. mája si Slováci zmerajú sily od 16:15 hod. s USA. Organizátori pozvali na besedu od 15:00 hod. hosťa z organizácie Ľudia proti rasizmu.

Štatistiky dokazujú, že hokejové majstrovstvá si viac užíva mužská populácia. Pre mnohé ženy sú nasledujúce dni doslova nočnou morou. Dámy, máme pre vás pár tipov, ako prežiť hokej bez ujmy na zdraví :)

Kompletné spravodajstvo, tabuľky a výsledkový servis z MS v hokeji 2015

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM