Monika Hanigovská Rôzne

Užite si voľno čo najviac: Výber víkendových podujatí v Trnave a okolí

Začína víkend a zrelaxovať je na mieste. Vybrali sme pre vás hneď niekoľko zaujímavých podujatí, ktoré v Trnave a okolí môžete zažiť.

Ilustračný obrázok k článku Užite si voľno čo najviac: Výber víkendových podujatí v Trnave a okolí
Zdroj: Tomáš Batiz

Pre milovníkov dobrôt

11. marec, od 14:00, Madunice, Obecný úrad

Ak patríte medzi milovníkov sladkých dobrôt, určite by bola škoda nechať si ujsť podujatie s názvom Majstrovstvá Maduníc v pečení. Príďte si pozrieť všakovaké súťažné zákusky ktoré sa budú vyhodnocovať od 14.00 hodiny v miestnom obecnom úrade. Okrem sladkých dobrôt, ktoré potešia nejedno oko, môže návštevníkov uviesť do správnej pohodovej nálady aj hlavná porotkyňa Gizela Oňová. Vypočujte si známe melódie v jej podaní.

UV párty

11. marec, od 22.00, Relax Trnava party club

Zabavte sa poriadne na trnavskej párty. Akcia s názvom CRAZY UV PARTY ponúkne viac ako len hudbu. Podľa slov organizátorov sa môžu ľudia tešiť na bláznivú UV párty, ale aj UV delá, či svietiace náramky. O dobrú náladu sa postará DJ Robo Mike & Lelo.

Komédia

11. marec, o 18.00, CINEMAX ARENA, Kollárova ul. Trnava

Komédia Aj dvaja sú rodina s Omarom Sy v hlavnej úlohe, chytí za srdce mnoho divákov, rovnako ako jeho Nedotknuteľní, v ktorej zažiaril v úlohe netradičného ošetrovateľa imobilného, depresívneho milionára. O čom je teda príbeh? Vtipný a nonšalantný Samuel si užíva bezstarostný život na francúzskej Riviére. jedného dňa ho však navštívi víkendový flirt Kristin a oznámi mu, že dieťa, ktoré drží v náručí – je jeho. Odovzdá mu dievčatko a utečie. Samuel vyráža s malou Glóriou do Londýna, kde Kristin márne hľadá. Nakoniec mu nezostáva nič iné, než si nájsť prácu a vo veľkomeste sa usadiť. Samuel sa očarujúcim spôsobom púšťa do výchovy malej Glórie.

Malý princ

12. marec o 16.00, Divadlo Jána Palárika, (veľká sála)

V našom divadle si môžete pozrieť divadelné predstavenie Malý princ. Poetický príbeh o stretnutí pilota a Malého princa v rozľahlej púšti, si od svojho vzniku získal srdcia miliónov ľudí na celom svete. Je to najznámejšie literárne dielo francúzskeho spisovateľa Antoina de Saint-Exupéryho a zároveň, jeden z najznámejších rozprávkových príbehov modernej svetovej literatúry. S Malým princom sa určite každý raz v živote stretne. Či už ako dieťa alebo ako dospelý.

Kong: Ostrov lebiek

12. marec, o 19.30, Kino Hviezda, Paulínska ul., Trnava

Producenti úspešnej Godzilly sa pustili do ďalšieho filmového dobrodružstva gorilieho monštra, ktoré tentoraz vládne malému ostrovu „lebiek“ v juhovýchodnej Ázii. Nenechajte si ujsť zaujímavú filmovú lahôdku s názvom Kong: Ostrov lebiek. Píše sa rok 1973 a do konca vietnamskej vojny je ešte ďaleko. Rôznorodá skupina vojakov, vedcov, dobrodruhov a krásnej novinárky, priletí preskúmať mýtický ostrov „kde sa niečo deje“. Netušia, že vstúpili na územie obrovského gorilieho samca a prehistorických dravcov.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM