Aktualizované Rastislav Búgel Krimi

V Bytovom družstve zasahuje polícia: V akcii niekoľko policajných áut!

V objekte Bytového družstva zasahuje polícia. Akcia bude pokračovať minimálne do stredy!

Ilustračný obrázok k článku V Bytovom družstve zasahuje polícia: V akcii niekoľko policajných áut!
Zdroj: TASR

Trenčianski policajti dnes zasahujú v objekte Bytového družstva Trnava na Beethovenovej ulici. Pri budove parkuje viacero policajných automobilov najmä s trenčianskymi evidenčnými číslami, policajti sa pohybujú aj v budove.

Podľa krajskej policajnej hovorkyne v Trenčíne Eleny Antalovej sa zásah začal už v pondelok 11. augusta a bude pokračovať najmenej do stredy 13. augusta. Bližšie informácie o dôvode zásahu neuviedla. „Uvedená vec je v štádiu vyšetrovania a na mieste prebiehajú procesné úkony. Vzhľadom na to nie je v súčasnej dobe možné poskytnúť k uvedenému prípadu viac informácií. Urobíme tak hneď, ako nám to dôkazná situácia dovolí,“ informovala Antalová.

V uvedenej veci podľa nej ide o podozrenie z ekonomickej trestnej činnosti, ktorá bola pravdepodobne páchaná dlhšie obdobie. V súčasnej dobe policajti zaisťujú listinné dôkazy. „Dokumentovanie ekonomickej trestnej činnosti býva spravidla náročné a zložité, a to okrem iného najmä z časového hľadiska. Po zaistení všetkých listinných a iných dôkazov bude nasledovať znalecké dokazovanie,“ dodala Antalová.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM