Monika Hanigovská Rôzne

V centre mesta a okolí si alkohol nevypijeme: S príchodom Belgičanov dostal stopku

Zápas v Trnave medzi mužstvami Spartak Trnava a RSC Anderlecht prináša zákaz predaja alkoholu. Ten sa dotkne mnohých ulíc v Trnave. Na týchto uliciach alkohol nedostaneme.

Ilustračný obrázok k článku V centre mesta a okolí si alkohol nevypijeme: S príchodom Belgičanov dostal stopku
Zdroj: TASR

Futbalový sviatok na štadióne Antona Malatinského si vyžiadal zákaz predaja alkoholu. Stane sa tak pri príležitosti konania zápasu medzi mužstvami FC Spartak Trnava a RSC Anderlecht.

Mesto Trnava vyhovelo v tomto smere žiadosti Krajského riaditeľstva PZ v Trnava. Zákaz podávania, predaja alebo požívania alkoholických nápojov sa vzťahuje na alkohol s obsahom vyšším ako 4,1 objemových percent alkoholu.

Nariadenie vstúpi do platnosti 20. septembra od 15.00 do 24.00 hod.

Vyššie uvedené nariadenie sa dotkne zariadení spoločného stravovania, predajcov potravín alebo iných verejne prístupných predajcov, nachádzajúcich sa v Trnave na uliciach Kollárova, Športová, A. Žarnova, Halenárska, Hlavná, Kapitulská, Paulínska, Hlboká, Spartakovská, Dolné bašty, Strelecká, B. S. Timravy, Ľ. Podjavorinskej, Orolská, Vajanského, Radlinského, Hviezdoslavova, Františkánska, Štefánikova a na Trojičnom námestí a Námestí Slovenského národného povstania.

Zákaz sa taktiež vzťahuje na priestor futbalového štadióna Antona Malatinského v Trnave a v zariadeniach spoločného stravovania, v predajniach potravín alebo iných verejne prístupných miestach nachádzajúcich sa v nákupnom centre City Arena v Trnave.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM