han Rôzne

V našom kraji sa znovu očkovalo vo veľkom: Za dva dni pichli vyše 16-tisíc vakcín!

Trnavský samosprávny kraj sa "pochválil" na sociálnej sieti s tým, koľko ľudí za prvú júlovú sobotu a nedeľu zaočkovali.

Ilustračný obrázok k článku V našom kraji sa znovu očkovalo vo veľkom: Za dva dni pichli vyše 16-tisíc vakcín!
Zdroj: Facebook.com/Trnavský samosprávny kraj

Ako vedenie „kraju“ uvádza na Facebooku, opäť podávali vakcíny vo všetkých piatich župných veľkokapacitných očkovacích centrách.

„Očkovali sme štyrmi dostupnými vakcínami: Pfizer, Moderna, AstraZeneca a Sputnik V. Na budúci týždeň plánujeme spustiť podávanie vakcíny Janssen z portfólia Johnson & Johnson, ktorá je jednodávková,“ píše sa na sociálnej sieti.

Od februára podali už takmer 225-tisíc vakcín.

Aj mobilné očkovanie je k dispozícii. „Počas týždňa pokračujeme aj v očkovaní v obciach prostredníctvom výjazdovej očkovacej služby,“ stojí na Facebooku Trnavského samosprávneho kra­ja.


Chystáte sa na dovolenku do Talianska, Chorvátska či Egypta? Viac o aktuálnych opatreniach v dovolenkových destináciách sa dočítate aj v kategórii Cestovanie.

Ďalšie zaujímavosti, novinky a správy z regiónov klikajte na: Bratislava24, Trnava24, Nitra24, Trenčín24, Bystrica24, Košice24, Poprad24, Prešov24, Žiar24, Považská24, Rožňava24, Michalovce24, Žilina24.

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: trnava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM