han Rôzne

V sobotu večer VYSTRAŠILA Trnavčanov "streľba": Tí, čo mysleli na vojnu, si VYDÝCHLI!

Každodenné správy z Ukrajiny, kde zúri vojna, nenechávajú chladných ani mnohých Slovákov. Počas víkendu sa preľakli v Trnave, kde sa mestom ozývali zvuky podobné "streľbe".

Ilustračný obrázok k článku V sobotu večer VYSTRAŠILA Trnavčanov "streľba": Tí, čo mysleli na vojnu, si VYDÝCHLI!
Zdroj: pixabay.com

Ruské vojská už svojimi raketami zasiahli aj tie územia Ukrajiny, ktoré sa nachádzajú neďaleko hraníc Poľska a dokonca aj Slovenska. Preto niet pochýb o tom, že ľudia majú na Slovensku strach. Potvrdilo sa to v Trnave, kde vo verejnej skupine na Facebooku napísala vydesená pani.

„Ahojte, počuje ešte niekto na Družbe streľbu? Či čo to je?“ napísala pani v skupine Trnava. Nedočkala sa veľa odpovedí, a našli sa aj posmešné, či vtipne, ale našťastie ju komentár z miestneho rádia upokojil. Išlo totiž o zraz automobilových nadšencov.

„Trnavčanov v noci vystrašila “streľba” a hluk. Išlo však našťastie iba o streľbu z výfukov áut. V Trnavskom kraji začal zraz asi 500 vozidiel približne po 20.00 h a skončil po polnoci, po 1.00 h ráno,“ uviedlo Trnavské rádio na svojej webovej stránke.

„Policajné hliadky situáciu po celý čas monitorovali, a akcia sa zaobišla bez mimoriadnej udalosti. Policajná hovorkyňa Mária Linkešová pre Trnavské rádio povedala, že polícia informáciou vopred disponovala a na zabezpečenie verejného poriadku vyčlenila potrebný počet síl a prostriedkov,“ píše sa ešte v správe.

Na záver sa aj pani, ktorá mala obavy, priznala, že ju potešila správa, že išlo o automobilový zraz. Tiež priznala, že ju pobavili vtipné komentáre. Lenže, vojenský konflikt na Ukrajine naberá každým dňom na intenzite, preto sa Slováci majú na pozore.


FOTO: ilustračné

Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: trnava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM