Lucia Lauková Správy

V Trnave hľadajú kuchárky do školských jedální: Aké sú PLATY?

Hľadáte si novú prácu? Mesto Trnava ponúka dve voľné miesta v školských jedálňach.

Ilustračný obrázok k článku V Trnave hľadajú kuchárky do školských jedální: Aké sú PLATY?
Zdroj: TASR/František Iván

Mesto zverejnilo nové výberové konania. „Hľadáme kvalifikované a oddané osoby, ktoré sa stanú súčasťou tímu v našich školských jedálňach ako hlavná a pomocná kuchárka,“ oznámila trnavská radnica.

Hlavná kuchárka

Miesto hlavnej kuchárky je voľné v školskej jedálni pri MŠ V jame 27. Ide o prácu na plný úväzok, t. j. 37,5 hodín za týždeň na dobu určitú 1 rok, s možnosťou predĺženia na dobu neurčitú.

Hlavná kuchárka zabezpečuje výrobu jedál podľa materiálno spotrebných noriem. Podieľa sa na skladbe jedálneho lístka, pričom dodržiava zásady pre zostavu jedálnych lístkov v zariadeniach školského stravovania. Úlohou hlavnej kuchárky je tiež dodržiavanie správnych technologických postupov a receptúr pri príprave jedál podľa Materiálno spotrebných noriem a preberanie a objedávanie dodávky surovín pri neprítomnosti vedúcej ŠJ.

Hlavná kuchárka tiež usmerňuje prácu zaučenej pomocnej kuchárky a pomocných síl v čase neprítomnosti vedúcej ŠJ. Vykonáva a plní ďalšie úlohy súvisiace s dohodnutým druhom práce podľa pokynov priameho nadriadeného.

Ponúkaný plat je 851 eur. Predpokladaný nástup je 1. novembra.

„Príplatky a odmeny v zmysle zákona 553/2003 Z. z. o odmeňovaní niektorých zamestnancov pri výkone práce vo verejnom záujme a o zmene a doplnení niektorých zákonov a v zmysle platnej kolektívnej zmluvy,“ dodáva radnica.

Požiadavkou je stredné odborné vzdelanie v odbore kuchár, odborná spôsobilosť na vykonávanie epidemiologicky závažných činností, zdravotný preukaz a prax v školských stravovacích zariadeniach.

Zaujímate sa o prácu pomocnej kuchárky? Článok pokračuje na druhej strane!

Prečítajte si tiež

Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM