Rôzne

V Trnave sa chystá zápas Slovensko-Ukrajina: Dopravné obmedzenia a zákaz alkoholu

Pre futbalový sviatok na Štadióne Antona Malatinského prijíma mesto opatrenia. Tie sa dotknú dopravy aj predaja alkoholických nápojov.

Ilustračný obrázok k článku V Trnave sa chystá zápas Slovensko-Ukrajina: Dopravné obmedzenia a zákaz alkoholu
Foto: Peter Handzuš

V súvislosti s konaním futbalového zápasu Ligy národov medzi reprezentačnými mužstvami Slovenska a Ukrajiny v piatok 16. novembra na Štadióne Antona Malatinského – City Arene budú v Trnave dopravné obmedzenia a zákaz predaja alkoholu v okolí miesta zápasu. Mesto o tom informovalo na svojom webe.

Polícia z dôvodu zabezpečenia verejného poriadku uzatvorí 16. novembra od 17.00 h do približne 23.00 h, pred a počas medzinárodného futbalového zápasu, Kollárovu ulicu vedúcu od železničnej stanice po štadión, a to na úseku od križovatky ulíc Kollárova – Rázusova po križovatku Kollárovej s vjazdom do podzemných garáží City Areny.

Kde všade dostal alkohol stopku

Od 12.00 h do 24.00 h bude zakázaný predaj, podávanie alebo požívanie alkoholických nápojov s obsahom alkoholu vyšším ako 4,1 objemových percent v zariadeniach spoločného stravovania a v predajniach potravín alebo na iných verejne prístupných miestach nachadzajúcich sa v Trnave na uliciach v okolí štadióna, ale aj v centre mesta, vrátane Trojičného námestia a Námestia SNP, Františkánskej, Štefánikovej, Hlbokej a Spartakovskej ulice a sídliska Podjavorinská. Zákaz platí aj pre priestory futbalového štadióna a nákupné centrum City Arena.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM