Monika Hanigovská Rôzne

V Trnave stavajú nové obchodné centrum: Báger sa už zahryzol do práce

V Trnave stavajú nové centrum obchodu a služieb. Developer si pripravuje územie búracími prácami. Širokosortimentálna predajňa bude aj s parkoviskom.

Ilustračný obrázok k článku V Trnave stavajú nové obchodné centrum: Báger sa už zahryzol do práce
Zdroj: TASR

V Trnave pribudne nové centrum obchodu a služieb na Trstínskej ceste. Developer získal od mesta stavebné povolenie a začal s búracími prácami v lokalite zaniknutých mliekarní. V týchto priestoroch má vzniknúť predajňa Kauflandu. V Trnave pôjde o druhú predajňu s touto značkou.

V severnej časti mesta

„Navrhované obchodné centrum bude vybudované v severnej zastavanej časti mesta, vymedzené komunikáciami Trstínska cesta a Cukrová ulica a vodným tokom Trnávka," stojí v stavebnom povolení mesta Trnava.

Pričom ako uvádza ďalej správa, dopravné napojenie areálu bude z Trstínskej cesty z novej okružnej križovatky a pravým pripojením a výjazdom z Cukrovej ulice.

Železobetonová stavba aj s podlažím

Novú predajňu vystavajú ako jednopodlažný železobetónový montovaný skelet, druhé podlažie bude riešené pri juhozápadnom nároží a pri zásobovacej rampe.

Obchodné centrum zabezpečí predaj tovaru a služby pre širokú spádovú oblasť. „Jedná sa o veľkokapacitnú širokosortimentnú predajňu potravín a doplnkového spotrebného tovaru pre domácnosť a okrem hlavnej predajnej plochy bude predaj zabezpečený aj formou koncesionárov. Predaj tovaru a služby budú na vysokej úrovni z hľadiska komerčného, technického a hygienického,“ stojí v správe. Parkovisko vystavá developer na južnej strane.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM