Aktualizované Lucia Lauková Krimi

Vážna NEHODA na juhu Slovenska: Zrazili sa TRI autá, viacero ľudí je zranených

Viacero záchranárskych posádok bolo v piatok vyslaných k dopravnej nehode pri Dunajskej Strede. Zrazili sa tam tri autá.

Ilustračný obrázok k článku Vážna NEHODA na juhu Slovenska: Zrazili sa TRI autá, viacero ľudí je zranených
6
Galéria

Neďaleko Dunajskej Stredy došlo v piatok 5. apríla krátko pred 12.00 k vážnej dopravnej nehode. „Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby SR vyslalo tri pozemné ambulancie ZZS a vrtuľníkovú záchrannú službu k dopravnej nehode troch osobných vozidiel,“ informuje Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby SR.

Zranilo sa päť osôb, medzi nimi aj dve deti.

Mohlo by vás zaujímať

Čo sa stalo priblížila polícia. „Podľa prvotných informácií mala chcieť staršia vodička auta Peugeot odbočiť z hlavnej cesty doľava na vedľajšiu cestu, keď do nej mal z doposiaľ nezistených príčin zozadu naraziť vodič auta Škoda Octavia. Náraz posunul Peugeot do protismeru, kde sa zrazil s oproti idúcim vozidlom Ford Galaxy,“ uvádza polícia.

Pri náraze došlo aj k poškodeniu ďalšieho vozidla, ktoré v tom čase stálo na križovatke smerom od obce Povoda. Tomu sa do zadného nárazníka „zapichol“ výstražný trojuholník jedného zo zúčastnených áut.

„Pri nehode sa zranil starší manželský pár z vozidla Peugeot, ako aj žena a dve deti z auta Ford. Všetkých museli záchranári urýchlene previezť do nemocníc, pričom staršieho pána si dokonca prevzali leteckí záchranári. Vodič auta Škoda sa pri nehode nezranil,“ priblížila polícia.

„Leteckí záchranári si po pristátí v blízkosti udalosti prevzali do svojej starostlivosti 68-ročného muža, ktorý utrpel vážne poranenia viacerých častí tela. Lekárka leteckých záchranárov mu doplnila liečbu a po preložení na palubu bol v umelom spánku, vo vážnom stave letecky prevezený do UNB v Ružinove,“ informovala Vrtuľníková záchranná zdravotná služba.

Policajti alkohol u vodičov dychovými skúškami nezistili. Vodičke auta Peugeot bola za týmto účelom odobratá krv. Na miesto boli vyslaní aj dunajskostredskí vyšetrovatelia, kriminalistický technik a aj znalec z odboru cestná doprava. Policajti museli z dôvodu dokumentovania nehody cestu I.triedy úplne uzavrieť.

Presné príčiny a okolnosti dopravnej nehody sú predmetom ďalšieho policajného vyšetrovania.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Prečítajte si tiež

Nehoda neďaleko Dunajskej Stredy
6
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM