Lucia Lauková Krimi

Vážna nehoda na Záhorí: Motorkár sa zrazil s autom

Polícia dva dni za sebou zasahovala na tej istej ceste. Najskôr sa tam prevrátil kamión. Teraz došlo k zrážke auta s motorkou.

Ilustračný obrázok k článku Vážna nehoda na Záhorí: Motorkár sa zrazil s autom
Zdroj: Polícia SR - Trnavský kraj

Pri obci Dojč opäť zasahovala polícia. Po prevrátenom kamióne, ktorý v utorok ochromil dopravu, boli v stredu privolaní policajti k ďalšej udalosti.

„Polícia prijala oznámenie o vážnej dopravnej nehode medzi osobným autom a motocyklom dnes, krátko pred 08:00 h ráno. V križovatke pri obci Dojč, v okrese Senica, mal 41-ročný motocyklista predchádzať dodávku Citroën Jumper, ktorá mala v tom čase odbočovať vľavo na čerpaciu stanicu,“ uvádza trnavská polícia.

Prečítajte si tiež

Vodič motorky Kawasaki už nestihol zareagovať a došlo k zrážke. Po nehode museli previezť motorkára s vážnymi zraneniami do nemocnice.

„Policajti podrobili oboch vodičov dychovým skúškam, ktoré mali negatívne výsledky,“ uviedla polícia.

Mal zákaz

„Pri lustrácii však zistili, že motocyklista má uložený zákaz viesť motorové vozidlá. Dopravní policajti tak muža riešia v súvislosti s prečinom marenia výkonu úradného rozhodnutia,“ dodáva polícia. Presné príčiny a okolnosti nehody naďalej vyšetrujú.

Polícia pripomína, že na cestách ide vždy o život. „Dodržiavajte preto dopravné predpisy, jazdite zodpovedne a sledujte situáciu na ceste nielen pred vami, ale aj za vami. Všetkým vodičom taktiež pripomíname, že predchádzanie v križovatke alebo cez plnú čiaru sa môže skončiť katastrofou,“ dodáva polícia.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

VČERA KAMIÓN, DNES AUTO A MOTORKA OPÄŤ SME ZASAHOVALI NA CESTE PRI DOJČI Polícia prijala oznámenie o vážnej dopravnej...

Posted by Polícia SR - Trnavský kraj on Wednesday, August 23, 2023
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM