Tlačové správy

Veľká letná AKCIA: Podnikatelia, získajte reklamný priestor na DNES24 so ZĽAVOU 80 percent

Podnikáte v Trnavskom kraji a chceli by ste, aby sa o vás dozvedeli tisíce potenciálnych zákazníkov? Vďaka našej veľkej letnej akcii máte jedinečnú príležitosť získať reklamný priestor s obrovskou zľavou.

Ilustračný obrázok k článku Veľká letná AKCIA: Podnikatelia, získajte reklamný priestor na DNES24 so ZĽAVOU 80 percent
Zdroj: Unsplash.com , Unsplash.com

Leto je tu a spolu s ním skvelá príležitosť pre podnikateľov z celého Trnavského kraja. Sieť portálov Dnes24 prináša veľkú letnú akciu, vďaka ktorej môžu získať priestor na propagáciu za extrémne nízku cenu.

Až do 31. júla 2023 ponúkame možnosť zakúpenia mediálneho priestoru so zľavou 80 percent!

V redakcii máme záujem podporiť živnostníkov a malých podnikateľov v regiónoch. Preto im za akciovú cenu 100 eur bez DPH (štandardná cena podľa platného cenníka je 500 eur) prinášame príležitosť propagácie formou PR článku.

Jedinečná príležitosť

Článok bude uverejnený na titulnej stránke zvoleného regionálneho portálu v sekcii Vybrané novinky a súčasťou propagácie je aj zdieľanie článku na našich stránkach na Facebooku v Trnavskom kraji (Trnava, Hlohovec). Navyše, článok bude na portáli dohľadateľný navždy.

Súčasťou článku môže byť aj neobmedzená galéria obrázkov, video a 3 hypertextové odkazy podľa výberu klienta.

Naša letná akcia je vynikajúca príležitosť prezentovať svoju značku, firmu, podnik, bar, či službu, ktorá je výnimočná, zaujímavá, alebo ponúka niečo špeciálne a ľudia by o tom mali vedieť.

Je to extrémne jednoduché!

Ak podnikatelia nemajú skúsenosť s publikovaním PR článku, nemusia sa báť. Stačí dodať text, fotky, prípadne video. O všetko ostatné sa už postaráme my. Ak by mal niekto problém s napísaním článku, nevadí! Za symbolickú sumu mu naša redakciu ochotne pomôže.

Váš článok môže vyzerať napríklad aj TAKTO.

Možnosť prejaviť záujem a započať za týchto podmienok spoluprácu môžu malí podnikatelia a živnostníci až do 31. júla 2023, kedy letná akcia končí. Neváhajte a ozvite sa nášmu obchodnému oddeleniu prostredníctvom e-mailu obchod@dnes24.sk.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM