Rastislav Búgel Kultúra

Veľtrh pre seniorov sa blíži: Ponúka dvojdňový program plný aktivít

Veľtrh pre seniorov sa uskutoční v stredu 14. a vo štvrtok 15. októbra v Mestskej športovej hale v Trnave. Radnica už po siedmy raz pripravila dvojdňovú ponuku aktivít, ktoré majú ambíciu zaujať všetkých návštevníkov bez ohľadu na vek.

Ilustračný obrázok k článku Veľtrh pre seniorov sa blíži: Ponúka dvojdňový program plný aktivít
Zdroj: TASR

Hosťami podujatia budú aj seniori z partnerského mesta Zabrze. **Mozaiku tanečných a hudobných vystúpení poskladajú účinkujúci od tých najmenších z materských škôl až po najzrelších z rôznych záujmových zoskupení//. Záhorácky temperament, podčiarknutý špecifickým zvukom heligónky, prinesú Senickí heligonkári.

Nebude chýbať ani folklór, dychovka, hudba do tanca, vhodné cvičenie či meranie vitálnych funkcií a poradenské služby v réžii trnavského Regionálneho úradu verejného zdravotníctva. Kto má záujem, môže si dopriať aj klasickú masáž či kozmetické služby. Súčasťou programu bude zlosovateľná anketa so zaujímavými cenami.

Pripravená je aj prednáška o zdravej výžive, ochutnávka zdravých jedál alebo výstava ovocia, zeleniny, kvetov a bylín, ktorú zorganizoval Okresný výbor Slovenského zväzu záhradkárov. Inšpiráciu na aktívny život aj vo vyššom veku budú môcť trnavskí seniori získať v rozhovore s vysokoškolským pedagógom, hudobníkom a publicistom Fedorom Svatým, rozveseliť ich príde babka Blašková s trnavským Fórom humoristov a na otázky občanov si nájde polhodinku aj primátor mesta. Informovala Jana Gmitterová z odboru komunikácie na mestskom úrade.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM