Lucia Lauková Krimi

VIDEO z hrozivej zrážky na D1: Vodič kamiónu náraz do cestárov neprežil

Polícia zverejnila kamerové záznamy z tragickej nehody na diaľnici D1. Náraz do cestárskeho auta mal pre vodiča kamiónu fatálne následky.

Ilustračný obrázok k článku VIDEO z hrozivej zrážky na D1: Vodič kamiónu náraz do cestárov neprežil
4
Galéria

Polícia preveruje okolnosti tragickej nehody, pri ktorej došlo k úmrtiu 48-ročného vodiča kamiónu, občana z Bosny a Hercegoviny. Poverený policajt začal vo veci trestné stíhanie pre prečin usmrtenia a ublíženie na zdraví. Informovala o tom trnavská polícia na sociálnej sieti.

„Podľa kamerových záznamov je však zreteľne vidno, že vodič kamiónu s návesom nereagoval na smerovú šípku, ktorá bola vopred umiestnená na cestárskom vozidle a nasledoval silný náraz do zadnej časti nákladného auta Mercedes Benz,“ uvádza polícia.

Prečítajte si tiež

Kamión s návesom nakoniec narazil aj do auta Fiat Ducato a ďalšieho auta, ktoré prerazili pravé zvodidlá a skončili mimo diaľnicu.

Pri nehode sa okrem vodiča zranili aj traja pracovníci Slovenskej správy ciest (SSC), ktorí sa nachádzali v čase nárazu našťastie za zvodidlami diaľnice.

„Rozsah zranení však stále nie je známy, avšak už teraz vieme, že zo zranení sa budú liečiť viac ako 7 dní. Muži boli prevezení záchranármi do nemocníc,“ priblížila polícia.

Škody boli odhadnuté na cestárskych autách nad 44-tisíc eur a na poškodených zvodidlách viac ako 5-tisíc eur.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať

Zdroj: Facebook
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM