Monika Hanigovská Rôzne

Víkend je už tu: Pozrite sa, na akých podujatiach môžete zrelaxovať

Neseďte doma a doprajte si zaujímavý program. Pozrite sa, čo môžete zažiť v Trnave a okolí.

Ilustračný obrázok k článku Víkend je už tu: Pozrite sa, na akých podujatiach môžete zrelaxovať
Zdroj: Dnes24.sk

Hudba Trnava 2017

28. október – 29. október vždy o 19.00 hod., Synagóga – Centrum súčasného umenia, Trnava

V našom meste si budete môcť rozbaliť aj lákavú hudobnú lahôdku. 15. ročník festivalu s názvom Hudba Trnava 2017 prinesie počas víkendu bohatú ochutnávku klasickej tvorby.

28. októbra:

  • Janáčkovo kvarteto a Moyzesovo kvarteto F. Schubert, F. M. Bartholdy

29. októbra:

  • Trnavský komorný orchester Alžbeta Ševečková – umelecká vedúca, husle, Jozef Horváth – husle, František Török – husle J. S.Bach, L. Kupkovič, L. Janáček, G. Holst

Deň vínnych pivníc v Trnave

28. október od 13.00 hod. historické pivnice podľa zoznamu vo vínnom pase

Mesto Trnava a OZ Vincech – Trnavský spolok priateľov vína pozýva všetkých milovníkov tohto nápoja na nevšedný zážitok. Ochutnajte všakovaké víno vo vybraných historických pivniciach podľa tzv. vínneho pasu.

Anglický Halloween

28. október o 14.00 hod. na Hlavnej 17

Projekt Jazyková kaviareň, ktorý je financovaný z Participatívneho rozpočtu nášho mesta priniesol akciu s názvom Anglický Halloween. Prichystané budú súťaže, kvíz aj sladké odmeny.

Celeste Buckingham v Trnave

28. október o 20.30 hod., City Arena Trnava, prízemie

City Arena v spolupráci s multikinom Cinemax pripravili prekvapenie pri príležitosti uvedenia nového českého filmu BAJKEŘI. Vo filme si zahrala jednu z hlavných úloh aj krásna a talentovaná Celeste Buckingham. Pripravená bude aj autogramiáda.

Strašenie aj iné lákadlá

28.- 29. október, Smolenický zámok, Smolenice

Strašenie môžete zažiť aj v Smolenickom zámku. Akcia s názvom Strašidlá na Smolenickom zámku prinesie podľa slov organizátora strašenie ale aj maľovanie na tvár, lukostreľbu a iné sprievodné atrakcie. Organizátor odporúča účasť detí od 6 rokov. Podujatie Strašidlá na Smolenickom zámku sa uskutoční v sobotu od 11:00 do 22:00 hod. a v nedeľu od 10:00 do 19:00 hod.

Grand Prix Trnava

29. október od 08.00 hod., na Prednádraží, na konci staničného parku

Vychutnajte si 6. kolo Slovenského pohára v cyklokrose.

Štart: 09:15 hod. Nábor

  • 10:00 hod.: Starší žiaci + Kadetky
  • 10:01 hod.: Mladší žiaci +Žiačky
  • 10:45 hod.: Masters A+B
  • 10:46 hod.: Kadeti
  • 12:30 hod.: Juniori
  • 13:30 hod.: Ženy + Juniorky
  • 14:30 hod.: Muži Elite A+B, U23

To nemá chybu

29. október o 15.30 a 19.00 hod., Divadlo Jána Palárika, veľká sála

Počas nedele si môžete príjemne oddýchnuť aj v trnavskom divadle. Divadlo v tento deň uvedie dvakrát insenáciu s názvom To nemá chybu. Trochu trpký, ale skôr ľudsko-smiešny životný osud starého novinára v komédii Stanislava Štepku To nemá chybu až priveľmi pripomína naozajstný životný príbeh autora hry, mimochodom, takisto kedysi novinára. Novinár Fedor krátko bilancuje život a nato sa spolu so svojimi deťmi vracia do vlastnej minulosti, presnejšie na miesta svojich autentických, mimochodom, mimoriadne atraktívnych novinárskych stretnutí a rozhovorov.

Futbalový sviatok

29. október o 17.00 hod., Štadión na Sihoti, Trenčín

Fanúšikovia Spartak Trnava zažijú v nedeľu futbalový sviatok. Na Štadióne Sihoti sa odohrá zápas AS Trenčín – Spartak Trnava.

Tak trochu strašidelná rodinka

29. október o 13.30 a 15.30 hod., Kino Hviezda, Paulínska, Trnava

Wishbonovci nie sú práve šťastná rodinka. Mama Emma má kníhkupectvo, ktoré je pred krachom, otec Frank je prepracovaný a každý deň trpí pod tyranským šéfom. Dcéra Fay je nešťastná, hanblivá tínedžerka a syn Max je síce matematický génius, ale v škole ho ostatní šikanujú.

Lenže tie skutočné problémy na Wishbonovcov ešte len čakajú. Mamu Emmu si totiž vyhliadol samotný gróf Dracula za svoju budúcu partnerku. A tak pošle zlú čarodejnicu Babu Yagu, aby Emmu premenila na upírku. Yaga ale nedopatrením zmení na príšery aj zbytok rodiny. Frank sa stáva Frankensteinovým monštrom, Fay sa zmení na múmiu a malý Max na mocného vlkolaka.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM