Monika Hanigovská Kultúra

Víkendový prehľad: Tipy na zaujímavé podujatia v Trnave

Chvíle oddychu sa už blížia. Cez víkend si v Trnave môžete vyraziť na zaujímavé podujatia. Prinášame vám 5 tipov.

Ilustračný obrázok k článku Víkendový prehľad: Tipy na zaujímavé podujatia v Trnave
Foto: Monika Hanigovská / Zdroj: Dnes24.sk

Víkend sa nezadržateľnou rýchlosťou blíži, ponúka program pre deti, mládež aj dospelých. Nechajte sa inšpirovať našimi tipmi na zaujímavé podujatia.

Hradby ožijú

Piatok bude patriť rytmickej a neopozeranej hudbe. V Sade Antona Bernoláka o 19.00 hod to rozbalia kapely vo veľkom štýle. Návštevníci môžu očakávať hneď niekoľko umelcov. Proma frajdej bude hostiť exhibície ako Miloš Biháry & Jazz Funk Brothers, Jerguš Oravec, Zuzana Mikulcová band a Styleunits.

Niečo pre deti

Piatok patrí aj deťom. Obľúbený mestský Amfik a divadlo SpozaVoza pripravilo detské predstavenie: Mačky vo vreci. Začne sa o 16. 00 hodine.

Baywatch máme aj Trnave

Horúca pláž, dokonalé opálené telá a veľa morskej vody. Kultový seriál zažíva svoje remake nielen na našich obrazovkách. Môžete sa ponoriť do atmosféry najsledovanejšieho televízneho seriálu, zapísaného do Guinnessovej knihy rekordov. A vydať sa spolu s priateľmi na vlnu DJ JAY JAY už v sobotu v Relaxe. Čakaju vás záchranárky a sútaže.

Potulky malým Rímom

Akcia, ktorá mapuje príťažlivé detaily nášho mesta tvorí niekoľko zaujímavých túlaní. Najbližšie spoznávanie s prehliadkou sa uskutoční 24.7. o 16.30 ho­dine a to pred Trojičným námestím. S odborným výkladom preskúmate tajomstvá Panny Márie Trnavskej, ktorá v roku 1710 ukončila v Trnave morovú epidémiu. Vstupenky na akciu „Za Trnavskou Pannou Máriou“ je možné zakúpiť priamo v mestskej veži.

Rozprávková bodka na záver

Divadlo na hojdačke pripravilo kráľovský program. Deti sa môžu pohodlne usadiť na pešej zóne v nedeľu o 18.00 hodine. A sledovať bábkovú rozprávku, ktorá svojim spracovaním zaujme aj staršie ročníky. Interaktívna spolupráca zdvihne deti zo stoličiek. Bude sa tancovať, spievať aj čarovať.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM