Lucia Lauková Správy

Vlakovú stanicu v Trnave obsadili psovodi a policajné psy: Čo hľadali? VIDEO

Psovodi so služobnými psami prehľadávali vlakovú stanicu v Trnave. Išlo o cvičenie zamerané na vyhľadávanie drog či výbušnín.

Ilustračný obrázok k článku Vlakovú stanicu v Trnave obsadili psovodi a policajné psy: Čo hľadali? VIDEO
Zdroj: Polícia SR - Trnavský kraj

Trnavskú vlakovú stanicu počas uplynulého týždňa obsadili psovodi a policajné psy. Zamerali sa na vyhľadávanie drog, výbušnín a akcelerátorov horenia. Ako informovala polícia, išlo o celokrajský výcvik.

„Svoje špeciálne zručnosti si preverili služobné psy a ich psovodi z jednotlivých okresov nášho kraja. Počas celokrajského výcviku sa tak na železničnej stanici v Trnave stretli štvornohí policajti s viacerými špecializáciami na vyhľadávanie drog, výbušnín a akcelerátorov horenia,“ priblížila polícia.

Prečítajte si tiež

Jednotlivé vzorky policajti schovali vo vagónoch odstaveného vlaku tak, aby o ich umiestnení nevedeli nielen samotné psíky ale ani ich psovodi.

„Chlpáči dali do vyhľadávania naozaj všetko a za každý nájdený predmet, ktorý označili, dostali zaslúženú odmenu vo forme ich obľúbenej hračky,“ uvádza polícia.

Všetky služobné psy sú podľa polície už pripravené do ostrej akcie. „Takže pozor, keď vás nevyhľadá žena, naše feny vás nájdu vždy,“ odkazuje polícia.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať

Zdroj: Facebook
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM