Aktualizované BTW Krimi Správy

V Trnave došlo k vážnej dopravnej nehode!, FOTOSÉRIA

Na obchvate došlo k zrážke osobného auta s kamiónom. Vodič auta na mieste zomrel.

Ilustračný obrázok k článku V Trnave došlo k vážnej dopravnej nehode!, FOTOSÉRIA
8
Galéria

Polícia až do polnoci uzatvorila trnavský obchvat smerom na Trstín. Informuje o tom polícia na sociálnej sieti.

„K nehode došlo krátko pred 15.00 hod na juhovýchodnom obchvate Trnavy. Tá, žiaľ, skončila tragicky pre 65-ročného vodiča osobného auta Opel Corsa z Trnavy,“ upresnila polícia.

Vodič Opla jazdil v smere od rýchlostnej cesty R1 na Trstínsku ulicu. Tam z nezistených príčin prešiel do protismeru, kde sa zrazil s oprotiidúcim kamiónom. Po zrážke začal kamión, ktorý viezol pneumatiky, drôty a škrob, horieť. Jeho 32 ročný vodič sa nezranil, dychovou skúškou mu alkohol zistený nebol.

Zuzana Farkasová z Prezídia Hasičského a záchranného zboru uviedla, že na mieste nehody zasahovalo 11 trnavských hasičov s piatimi kusmi hasičskej techniky. „Pri nehode došlo k čelnej zrážke, pričom osobné auto zostalo zakliesnené pod kamiónom a obe začali horieť. Šofér kamióna opustil kabínu bez zranení, zakliesnený vodič auta svojim zraneniam na mieste podľahol,“ dodala s tým, že kamión zhorel aj s návesom.

Polícia uzatvorila úsek obchvatu od výjazdu na Špačince po výjazd na Trstínsku ulicu a usmerňovala premávku. Cesta bola plne prejazdná až krátko pred polnocou.

„Miesto dopravnej nehody sme zadokumentovali aj za pomoci prítomného znalca z odboru cestnej dopravy. Presné príčiny nehody zisťujeme, bolo začaté trestné stíhanie pre usmrtenie,“ dodala polícia.

Zdroj: Facebook.com/ Polícia Slovenskej republiky
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM