Aktualizované Monika Hanigovská Krimi

Vodiči pozor, za Blatným sa zrazil kamión s dodávkami: Úsek je prejazdný!

Dnešná ranná nehoda si vyžiadala dvoch zranených. Na mieste treba rátať stále s dlhými kolónami a zdržaním.

Ilustračný obrázok k článku Vodiči pozor, za Blatným sa zrazil kamión s dodávkami: Úsek je prejazdný!
Zdroj: TASR

Za Blatným v smere z Trnavy do Bratislavy havaroval v skorých ranných hodinách kamión, ktorý sa zrazil s dvoma dodávkami. Z piatich účastníkov nehody sa ľahko zranili dvaja. Informovalo o tom Operačné stredisko Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Bratislave.

„Hasiči na mieste vykonali protipožiarne opatrenia a zasypávajú uniknutú naftu na vozovke,“ uviedlo operačné stredisko. Na mieste zasahuje päť hasičov s dvoma kusmi techniky.

Podľa Stellacentra je úsek neprejazdný, premávku polícia odkláňa cez Senec, potrebné je rátať so zdržaním zhruba 90 minút. Polícia na svojom profile na sociálnej sieti uvádza, že premávka sa bude uvoľňovať postupne, najprv cez krajné pravé pruhy v oboch smeroch.

Aktualizácia: Podľa hovorcu Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Michala Szeiffa doprava na diaľnici D1 v smere do Bratislavy bola od 11.30 h sprejazdnená vo všetkých pruhoch. „V smere do Trnavy je z dôvodu odstraňovania tejto udalosti aj naďalej prejazdný len jeden jazdný pruh,“ doplnil Szeiff. Stellacentrum upozorňuje vodičov, že v tejto oblasti je potrebné aj naďalej rátať s dlhými kolónami a zdržaním.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM