Dominika Handzušová Krimi

Vybavovanie účtov, alebo nehoda? Pozrite, čo z baru ostalo po rozsiahlom požiari!

Policajti a hasiči v noci zasahovali pri rozsiahlom požiari baru. Polícia preveruje, či požiar nevznikol na základe úmyselného konania.

Ilustračný obrázok k článku Vybavovanie účtov, alebo nehoda? Pozrite, čo z baru ostalo po rozsiahlom požiari!
Zdroj: TASR

V Dunajskej Strede na Galantskej ulici v pondelok 6. júla o tretej hodine ráno horel bar. V čase, keď na miesto prišli hasiči, bol už objekt celý v plameňoch. Podľa slov hovorkyne Prezídia Hasičského a záchranného zboru Slovenskej republiky Zuzany Farkasovej hasiči z Dunajskej Stredy a Šamorína oheň uhasili a zároveň rozobrali aj konštrukciu budovy.

Polícia už v súvislosti s požiarom baru začala trestné stíhanie pre všeobecné ohrozenie. „Udalosť bola na políciu nahlásená krátko pred treťou hodinou ráno. Na miesto požiaru boli privolaní experti, pyrotechnici a chemici z Kriminalisticko-expertízneho ústavu v Bratislave, ktorí prehľadali objekt,“ informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva policajného zboru v Trnave Mária Linkešová.

„Škoda na prevádzke bola odhadnutá do výšky 210 000 eur, z toho 150 000 eur bol odhad škody na budove. Polícia momentálne preveruje, či požiar nevznikol na základe úmyselného konania,“ dodala Linkešová.

V priloženej fotogalérii si môžete pozrieť zábery z miesta požiaru.

Toto ostalo po rozsiahlom požiari baru, úmysel alebo nehoda?
8
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM