Monika Hanigovská Rôzne

Vyčaria vám úsmev na tvári: Roztomilé tablá trnavských škôlkarov, FOTO

Predškoláci v Trnave sa lúčili so škôlkami aj tablami. Vo výkladoch v našom meste možno vidieť naozaj roztomilé výtvory.

Ilustračný obrázok k článku Vyčaria vám úsmev na tvári: Roztomilé tablá trnavských  škôlkarov, FOTO
5
Galéria
Foto: Monika Hanigovská / Zdroj: Dnes24.sk

Len nedávno výklady obchodov v Trnave spestrili diela maturantov. Teraz prišli na rad aj mladšie ročníky. Škôlkari z Trnavy taktiež ukončili jedno dôležité obdobie svojho života. Od septembra zasadnú do lavíc základných škôl. Spomienky na škôlku im však ostanú okrem iného aj v podobe roztomilých tabiel.

Vyčaria úsmev

Dá sa povedať, že škôlkarske tablá sa v Trnave v ostatnom čase takpovediac udomácňujú a stáva sa z nich nový trend. My sme s fotoaparátom zašli do centra nášho mesta, kde sa nám ich podarilo objaviť hneď niekoľko. „Keď sa mám priznať, takéto škôlkarské tablá som videla v Trnave prvýkrát asi tak pred rokom. Páči sa mi takáto prezentácia detičiek. Spríjemnia prechádzku mestom,“ povedala nám s úsmevom staršia pani.

„Tieto milé tablá mi pripomínajú všetky tie úsmevne situácie, ktoré som s deťmi zažila a ktoré si ma opäť počkajú začiatkom školského roka. Mám totiž tri deti. Dve chodia už do školy a to posledné nastupuje po lete do škôlky. Takéto tablá sú akoby nejakou živou pripomienkou toho, čo ešte len deťúrence čaká, ale súčasne sú aj akousi spomienkou našich starších detí, keď chodili do škôlky“ vyjadrila sa s úsmevom na tvári trnavská mamička.

V našej fotogalérii si môžete pozrieť tablá predškolákov, ktoré sa nám podarilo objaviť v centre Trnavy.

OBRAZOM: Výklady v našom meste spestrili tablá trnavských škôlkarov
5
Galéria
Foto: Monika Hanigovská / Zdroj: Dnes24.sk

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM