Lucia Lauková Správy

Výstavba jedálne a učební na Bottovej sa posúva: Mesto vypísalo verejnú súťaž

Pár dní pred Vianocami bola vypísaná verejná obchodná súťaž na výstavbu jedálne s učebňami v areáli základnej školy na Bottovej ulici.

Ilustračný obrázok k článku Výstavba jedálne a učební na Bottovej sa posúva: Mesto vypísalo verejnú súťaž
4
Galéria

Novú jedáleň základná škola na ulici Jána Botta pravdepodobne do začiatku budúceho školského roka mať nebude. Podľa verejnej obchodnej súťaže, ktorá bola vypísaná 20. decembra tohto roku, bude mať vybraný zhotoviteľ 14 mesiacov na búracie a stavebné práce.

„Zdržanie oproti prvým predpokladom spôsobilo dopracovávanie pôvodne odovzdanej projektovej dokumentácie k stavbe, ku ktorej malo mesto pripomienky,“ vysvetlil primátor Peter Bročka prostredníctvom sociálnej siete.

Jedáleň, kuchyňa a triedy

Súťaž je vypísaná na výstavbu nového objektu v areáli základnej školy s materskou školou. Súčasťou prác bude asanácia pôvodného južného krídla, vybudovanie prípojok inžinierskych si­etí.

Novostavba bude mať 3 podlažia a bude čiastočne podpivničená. V suteréne pavilónu sa bude nachádzať zázemie kuchyne, na prízemí kuchyňa a jedáleň a na poschodí 6 školských tried so zázemím.

Verejná súťaž bude podľa primátora otvorená pre záujemcov do 14. februára 2020. Predpokladaná hodnota zákazky je 2 220 185,54 eur bez DPH.

Sledujte nás aj na našom Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Trnavy a okolia.

Výstavba jedálne a učební na Bottovej sa posúva: Mesto vypísalo verejnú súťaž
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM