han Krimi

Zábava na štvorkolke sa zmenila na tragédiu: Vodič neprežil náraz do stromu!

Radšej stratiť minútu v živote ako život za minútu. Uviedli muži zákona pri tragickej nehode štvorkolky v Trnavskom kraji, na ktorú upozornili na sociálnej sieti.

Ilustračný obrázok k článku Zábava na štvorkolke sa zmenila na tragédiu: Vodič neprežil náraz do stromu!
Zdroj: Facebook.com/Polícia Slovenskej republiky

Ako uviedla polícia na Facebooku, tragická dopravná nehoda na štvorkolke sa stala neďaleko obce Borský Svätý Jur, v časti Tomky.

Čo sa stalo?

„Dvojica mužov jazdila najskôr na štvorkolke po ceste a potom zišli na miestnu komunikáciu. Pri prejazde dvojitej zákruty nezvládol 37-ročný vodič z nezistených príčin riadenie a pri horárni narazil do stromu,“ píše sa v príspevku, v ktorom sa ešte uvádza, že vodič zraneniam na mieste nehody podľahol.

Starší 44-ročný spolujazdec privolal pomoc a nakoniec ho so zraneniami záchranári transportovali letecky do bratislavskej nemocnice. „Po nehode mu policajti namerali v dychu alkohol, ktorého hodnota bola do pol promile. Hladina alkoholu v krvi alebo prítomnosť omamných látok u vodiča, sa bude zisťovať pri nariadenej pitve,“ dodávajú policajti.

Okolnosti a presné príčiny nehody polícia naďalej vyšetruje.

Polícia vyzýva

„Upozorňujeme, že v prípade jazdy na štvorkolkách ide o stroje, ktoré sa pri nesprávnej technike jazdy dajú rýchlo prevrátiť a osoba nie je pri jazde takmer ničím chránená pred nárazom. Ani v tomto prípade nie je nulová tolerancia na alkohol za volantom,“ upozorňuje polícia.

FOTO: ilustračné

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Niečo viac z politiky

ZÁBAVA SA ZMENILA NA BOJ O ŽIVOT VODIČ TENTO BOJ ŽIAĽ PREHRAL Tragická dopravná nehoda na štvorkolke sa stala...

Posted by Polícia SR - Trnavský kraj on Saturday, May 29, 2021
Zdroj: trnava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM