han Rôzne

V okrese Trnava sa ZATVÁRAJÚ školy! Ktorí žiaci sa budú učiť z domu?

Žiaci 2. stupňa základných škôl a stredoškoláci v okresoch Trnava a Piešťany prechádzajú s účinnosťou od 1. decembra na dištančnú formu výučby.

Ilustračný obrázok k článku V okrese Trnava sa ZATVÁRAJÚ školy! Ktorí žiaci sa budú učiť z domu?
Zdroj: TASR/Roman Hanc

Vyhlášku nariaďujúcu opatrenia v súvislosti s pandémiou COVID-19 vydal v utorok Regionálny úrad verejného zdravotníctva v Trnave.

Prehľad škôl

Dôvodom obmedzenia prezenčnej výučby je ohrozenie verejného zdravia v zariadeniach pre deti a mládež. Okrem základných škôl sa týka gymnázií, stredných odborných a športových škôl, konzervatórií, základných umeleckých škôl a prevádzkarní, v ktorých sa prevádzkuje živnosť výchovy a mimoškolského vzdelávania detí a mládeže.

Podľa informácií hlavného hygienika Tomáša Hauka bolo v uplynulom týždni a začiatkom tohto týždňa v karanténe v okresoch Trnava, Piešťany a Hlohovec spolu 26 tried v materských, 176 tried v základných a 76 tried v stredných školách.


FOTO: ilustračné

Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Ďalšie zaujímavosti, novinky a správy z regiónov klikajte na: Bratislava24, Trnava24, Nitra24, Trenčín24, Bystrica24, Košice24, Poprad24, Prešov24, Žiar24, Považská24, Rožňava24, Michalovce24, Žilina24.

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM