Monika Hanigovská Správy Správy

Zamestnanec Spartaku také čosi ani nečakal: Tréner Angličanov sa zachoval krásne!

Kustód Spartaku Trnava sa zviditeľnil prosbou o dres. Žiadal oň trénera Angličanov Sama Allardyceho. A ten sa napokon zachoval nad očakávanie!

Ilustračný obrázok k článku Zamestnanec Spartaku také čosi ani nečakal: Tréner Angličanov sa zachoval krásne!
Zdroj: Martin Bohunický

Už sme vás tento týždeň informovali, že v priestoroch trnavského štadiónu čakalo trénera anglickej futbalovej reprezentácie prekvapenie. Sam Allardyce v jeho provizórnej kancelárii na štadióne Spartaka na nástenke našiel list. Ten napísal kustód futbalového klubu Spartak Trnava Martin Bohunický (25). Slávnemu koučovi v ňom adresoval prosbu o anglický dres. List dokonca zaujal aj britskú televíznu stanicu Sky sport.

Sám Bohunický nám prezradil, ako to napokon celé dopadlo. Ručne napísaný list s prosbou o dres urobil na trénera anglickej reprezentácie dojem natoľko, že žiadosti mladíka vyhovel. Ako nám sám prezradil, napriek tomu, že odkaz prišpendlil na nástenku, netušil, ako celý nápad napokon dopadne. „Do kancelárie som išiel s malou dušičkou a neveril spočiatku, či tu ten dres vôbec bude,“ povedal pre náš spravodajský portál kustód Spartaka.

No a potom ho čakalo zistenie, na ktoré čakal. A to ho naozaj potešilo. Všetko totiž vypálilo naozaj krásne a dokonca nad očakávanie. „Sen sa stal skutočnosťou, prišiel som do kancelárie a na stolíku som našiel položený ten list a na liste bol dres,“ prezradil nám. To však ešte nebolo ale všetko! Tréner Angličanov Martinovi totiž dokonca daroval ešte čosi navyše. A to kapitánsku pásku Wayna Rooneyho.

O kúsku Martina sa, samozrejme, dozvedeli aj jeho kolegovia. Ako zareagovali? „Kolegovia zareagovali v pohode, gratulujú mi, že super úlovok do zbierky. A viacerí hovoria, že dobrý nápad tá žiadosť o dres,“ uviedol Bohunický, ktorý sa už môže pochváliť zbierkou približne 40-tich dresov. „Do zbierky je tento zatiaľ ale ten najvzácnejší,“ do­dal.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia.

Krásna reakcia trénera Angličanov: Zamestnanec Spartaku sa teší zo svojho úlovku
5
Galéria
Zdroj: Martin Bohunický
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM