Futbal Šport

Zápas s Walesom nebude bez divákov: SFZ má záložný plán, pustí naň deti

Slovenský futbalový zväz pustí na zápas Slovenska s Walesom na Štadióne Antona Malatinského v Trnave deti, ak neuspeje s odvolaním.

Ilustračný obrázok k článku Zápas s Walesom nebude bez divákov: SFZ má záložný plán, pustí naň deti
18
Galéria
Zdroj: TASR

Slovenský futbalový zväz (SFZ) umožní na najbližšie stretnutie kvalifikácie EURO 2020 v Trnave proti Walesu (10. októbra o 20.45 h) vstup deťom, ak neuspeje s odvolaním proti uzavretiu štadióna. Informoval o tom SFZ na svojom webe.

SFZ dostal od Disciplinárnej komisie Európskej futbalovej únie (UEFA) trest za správanie sa fanúšikov počas kvalifikačného zápasu Maďarsko – Slovensko (1:2).

Musí zaplatiť pokutu 20 000 eur a zároveň národný tím musí odohrať duel s Walesom na Štadióne A. Malatinského v Trnave bez divákov. Proti tomuto rozhodnutiu sa SFZ odvolal.

V prípade, že so svojím odvolaním sa pred odvolacou komisiou UEFA neuspeje, ponúkne deťom zo základných škôl a futbalových klubov možnosť pozrieť si tento zápas zadarmo.

Základné školy a futbalové kluby, ktoré prejavia záujem o vstup na zápas, musia vyplniť formulár na webovej stránke SFZ a zaslať ho do utorka 8. októbra do 16.00 h e-mailom na vstupenky@futbalsfz.sk.

Futbal Slovensko: viac aktuálnych správ z futbalu

Vstupné pre deti a doprovod (1 dospelá osoba na 10 detí) je voľné. SFZ upozorňuje, že v prípade kladného rozhodnutia zo strany UEFA, tj. že sa daný zápas bude môcť odohrať pred divákmi, tieto voľné vstupenky strácajú platnosť.

Foto: ilustračné

Pozrite si aj fotografie z kvalifikačného zápasu Maďarsko – Slovensko. Zápas s Walesom by sa mal odohrať bez divákov práve kvôli správaniu fanúšikov počas tohto futbalového stretnutia.

Kvalifikácia EURO 2020: Maďarsko - Slovensko
18
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM