Júlia Vargová Krimi

Zdemoloval značky a ostal stáť v strede kruhového objazdu: Nafúkal 3,5 promile

Polícia informuje o prípade na Bratislavskej ulici v Trnave. Na kruhovom objazde bolo nahlásené čierne auto, z ktorého sa dymí a sedí v ňom muž.

Ilustračný obrázok k článku Zdemoloval značky a ostal stáť v strede kruhového objazdu: Nafúkal 3,5 promile
3
Galéria
Zdroj: KR PZ Trnava

„Hliadka PMJ bola v nedeľu (4.8.) o 09.30 h operačným strediskom vyslaná preveriť oznámenie na Bratislavskú ulicu v Trnave. Na kruhovom objazde údajne stojí čierne auto, z ktorého sa dymí a sedí v ňom muž,“ informuje Martina Kredatusová, hovorkyňa KR PZ v Trnave.

Ako uvádza hovorkyňa, policajti po príchode na miesto vyzvali vodiča Renaultu Megane, aby sa podrobil dychovej skúške. „Pri nej mu namerali 1,54 mg a neskôr až 1,68 mg alkoholu, čo je v prepočte 3,50 ‰. V takomto stave vodič nezvládol riadenie a narazil do dvoch dopravných značiek, ktoré poškodil. S autom zostal potom stáť v strede kruhového objazdu,“ ozrejmuje.

Päťdesiatročný Trnavčan bol podľa informácií z polície po svojej nevydarenej jazde pod vplyvom alkoholu predvedený na policajný útvar.

Poverený príslušník dopravného inšpektorátu začal trestné stíhanie pre ohrozenie pod vplyvom návykovej látky. „V zmysle zákona je možné za takýto skutok uložiť odňatie slobody na jeden rok,“ dodala hovorkyňa.

Vodič nafúkal 3,5 promile: Našťastie zrazil len dve dopravné značky
3
Galéria
Zdroj: KR PZ Trnava
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM