Krimi

Zhoršené počasie si vybralo krutú daň: Za 12 hodín mali nehodu cyklisti aj chodec

Polícia vyšetruje v Trnavskom kraji tri nehody s cyklistami a chodcom. Mohlo za ne zhoršené počasie?

Ilustračný obrázok k článku Zhoršené počasie si vybralo krutú daň: Za 12 hodín mali nehodu cyklisti aj chodec
5
Galéria

Policajti v Trnavskom kraji vyšetrujú tri nehody s účasťou nemotorových účastníkov. Jednou z príčin nehôd bolo zhoršené počasie a viditeľnosť, uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave Zlatica Antalová.

Skončili v rukách lekárov

V opatere lekárov skončili po zrážke s autami dvaja cyklisti a chodec.

„Prvú dopravnú nehodu zapríčinil 56-ročný vodič v Trnave v nedeľu (25. 9.) podvečer na kruhovom objazde na Zelenečskej ulici. Trnavčan mal na osobnom aute vchádzať do križovatky, keď si pravdepodobne nevšimol 52-ročného cyklistu. Ten práve prechádzal cez kruhový objazd a došlo k zrážke,“ uviedla Antalová.

Prečítajte si tiež

Zrážka s chodcom aj cyklistom

V Piešťanoch na Krajinskej ceste vodič na vozidle Citroën Berlingo zachytil v pondelok (26. 9.) krátko po 5.00 h muža na osvetlenom priechode pre chodcov. Policajti oboch účastníkov podrobili dychovým skúškam s negatívnymi výsledkami.

V pondelok približne o 5.00 h vychádzal 38-ročný vodič na osobnom aute z vedľajšej cesty na Hodonínsku ulicu v meste Holíč.

„Po tom, ako mal dať prednosť osobnému autu, ktoré išlo zľava, vošiel do križovatky. Pravdepodobne si ale nevšimol osvetleného cyklistu, ktorý mal ísť taktiež zľava po hlavnej ceste a došlo k nárazu. Ani pri tejto nehode policajti prítomnosť alkoholu nepotvrdili. Zranenia cyklistov a chodcov by nemali byť vážne,“ doplnila krajská policajná hovorkyňa.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne témy

Nehody v Trnavskom kraji
5
Galéria
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM