BTW Krimi Správy

Zlodej v Cíferi na mieste nechal čo kradol. Aj s dokladmi a mobilom

Policajti nemali problém s jeho dolapením. Mužovi kvôli podmienke a celkovej škode v hodnote len 4 eurá hrozí basa až na 2 roky.

Ilustračný obrázok k článku Zlodej v Cíferi na mieste nechal čo kradol. Aj s dokladmi a mobilom
Zdroj: Facebook.com/Polícia SR - Trnavský kraj

40-ročného muža, ktorý bol v skúšobnej dobe, zadržala policajná operatíva krátko po skutku. O prípade informovala na sociálnej sieti.

„O štvrtej ráno prestrihol oplotenie areálu spoločnosti v Cíferi a z kontajneru sa snažil vybrať mosadzné piliny – tzv. špony. Pri krádeži ho prichytil pracovník SBS-ky a začal ho naháňať,“ uviedla polícia..

Mužovi sa podarilo utiecť, no na mieste zanechal nielen 5 kg ukradnutých pilín ale aj batoh s osobnými vecami a dva mobily.

Ľahká práca

Policajti zlodejove veci zaistili a zistili o koho ide. Krátko na to ho kriminalisti zadržali v opustenom dome na miestnom futbalovom ihrisku. Cíferskí policajti ho obvinili z prečinu krádeže v štádiu pokusu a o jeho vine a treste bude súd rozhodovať v super rýchlom konaní. Obvinený bol už v minulosti odsúdený za majetkovú trestnú činnosť.

Stálo mu to za to?

„Kvôli 6 eurám, ktoré by dostal v zbernom dvore za piliny a 4 eurám za poškodenie plotu, mužovi teraz opäť hrozí trest odňatia slobody až na 2 roky. Do rozhodnutia súdu zostáva v policajnej cele,“ uzavrela prípad polícia..

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM