Správy

Známe kúpalisko v Trnavskom kraji otvorí LETNÚ sezónu: Aké je tohtoročné VSTUPNÉ?

Plánujete dovolenku na Slovensku? Termálne kúpalisko v Dunajskej Strede otvorí v poradí päťdesiatu sezónu.

Ilustračný obrázok k článku Známe kúpalisko v Trnavskom kraji otvorí LETNÚ sezónu: Aké je tohtoročné VSTUPNÉ?
Zdroj: Trnavský kraj zážitkov

Thermalpark Dunajská Streda o pár dní oficiálne odštartuje hlavnú letnú sezónu. Jubilejná 50. letná sezóna sa tu začne v piatok 16. júna.

Prvýkrát bolo kúpalisko s „tekutým zlatom“ otvorené v lete 1973. Odvtedy prešlo veľkou zmenou. V súčasnosti tu návštevníci nájdu 10 vonkajších a vnútorných bazénov s termálnou vodou a množstvo zelene v areáli.

Zábavné atrakcie na jazere

„Lákadlom pre návštevníkov je aj oddychovo-zábavná zóna v podobe prírodného jazera na kúpanie, ktoré je ideálnym miestom pre vykonávanie vodných športov, ale aj rôznych zábavných atrakcií. Súčasťou prírodného jazera je aj vodný zážitkový park Wibit, ktorý sa pri príležitosti jubilejnej sezóny tento rok rozrastie o nové prvky,“ prezradila Daniela Handlovičová.

Malých návštevníkov poteší detský bazén so šmykľavkou, ale aj pestrý program pod vedením animačného tímu. Na nadšencov adrenalínu čaká atraktívna veža so siedmimi toboganmi, ale na svoje si prídu aj fanúšikovia športu, ktorí určite ocenia multifunkčné ihrisko či možnosť zahrať si plážový volejbal, stolný tenis alebo vonkajší šach.

Otvorený je aj kemp

Zariadenie ponúka aj možnosť ubytovania v hoteli. Využiť môžete aj celoročný kemp v areáli s vynoveným sociálnym zariadením, kuchynkou, altánkom na grilovanie a s výhľadom na prírodné jazero. Nechýbajú bufety s občerstvením.

Kúpalisko je otvorené denne od 9.00 do 21.00.

Aké je vstupné? Cenník nájdete na druhej strane!

Mohlo by vás zaujímať

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM