Júlia Vargová Futbal Šport

Zomrel Karol Ševčík (†69): Osudným sa mu stal jeho milovaný futbal

Futbalový svet smúti. Vo veku 69 rokov zomrel bývalý futbalista Spartaka Trnava Karol Ševčík. Nešťastná udalosť sa stala po zápase, na ktorom robil rozhodcu.

Ilustračný obrázok k článku Zomrel Karol Ševčík (†69): Osudným sa mu stal jeho milovaný futbal
Zdroj: Dnes24.sk

O smrti tejto významnej osobnosti trnavského futbalu informoval FC Spartak Trnava prostredníctvom svojho webu. Karol Ševčík, ktorý bol bývalým hráčom klubu, zomrel vo veku 69 rokov.

„V prvej polovici sedemdesiatych rokov odohral Ševčík niekoľko zápasov v červeno-čiernom drese v československej lige,“ uvádza trnavský futbalový klub.

„V sezóne 1973/74 sa predstavil aj v Pohári európskych majstrov proti maďarskej Dózse Ujpest. Spartak vypadol po penaltovom rozstrele, v ktorom popri Adamcovi a Hrušeckom skóroval práve Ševčík,“ ozrejmuje Spartak.

Ako ďalej uvádza klub, po skončení ostal Karol Ševčík stále pri futbale. Pôsobil ako rozhodca a neskôr delegát v najvyššej slovenskej súťaži.

„Práve jeho milovaný futbal mu bol osudným, keď po stretnutí v oblastnej súťaže medzi Pečeňadmi a Krakovanmi, v ktorom pôsobil ako asistent, odpadol a napriek rýchlej pomoci sa ho už nepodarilo oživiť. Česť jeho pamiatke,“ dodáva FC Spartak Trnava.

Foto: ilustračné

Sledujte nás aj na našom Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Trnavy a okolia.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM