Správy

Ako bude vyzerať ďalší z vnútroblokov po vynovení? Svoj názor môžete vyjadriť aj VY!

Vedenie mesta plánuje obnovu ďalšej z lokalít. Poznať chce však aj názor obyvateľov.

Ilustračný obrázok k článku Ako bude vyzerať ďalší z vnútroblokov po vynovení? Svoj názor môžete vyjadriť aj VY!
Zdroj: Mesto Trnava , Natália Nováková

„Participatívne plánovanie je v Trnave už samozrejmou súčasťou úprav verejných priestorov. Po pandemickej prestávke, ktorá verejné stretnutia s občanmi zmenila na online schôdze, mesto opäť rozbieha dialóg s obyvateľmi naživo," informuje mesto Trnava.

Pozývajú na stretnutie

Radnica aktuálne plánuje komplexnú revitalizáciu dvora na ulici Vladimíra Clementisa. Obyvateľov pozýva na verejné stretnutie, ktoré sa uskutoční v utorok 19. júla o 17.30 hodine priamo v tomto dvore.

„Diskutovať sa bude o obnove detského ihriska, športových plôch a celého vnútrobloku. Zástupcovia mesta sa účastníkov budú pýtať, ako by chceli tento verejný priestor využívať, ktoré aktivity by mal podporovať, aké prvky by tu nemali chýbať a čo podľa nich pomôže vytvárať prostredie pre príjemné susedské spolužitie," prezradila radnica.

Prečítajte si tiež

Pripravia dotazník

Názory a podnety by sa napokon mali dostať do projektového zadania pre architektov.

„Svoje idey a pripomienky budú Trnavčania môcť vyjadriť aj prostredníctvom dotazníka, ktorý vo svojich schránkach nájdu rezidenti v auguste. K dispozícii bude i online verzia, o jej zverejnení na webe mesta bude samospráva včas informovať. Komunikovať na tému revitalizácie dvora bude možné aj prostredníctvom emailu planovanie@trnava.sk," dodáva mesto Trnava.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM