Správy

Ako sa zmení parkovanie na Linčianskej? Mesto bude odpovedať na otázky obyvateľov

Spoplatnenie a regulácia parkovania čaká aj obyvateľov rezidentských zón na Linčianskej – R12. Vedenie mesta organizuje prezentáciu nového systému.

Ilustračný obrázok k článku Ako sa zmení parkovanie na Linčianskej? Mesto bude odpovedať na otázky obyvateľov
Zdroj: TASR/Dano Veselský

Zástupcovia mesta Trnava sa stretnú s obyvateľmi rezidentskej zóny R12 v lokalite Linčianska. Cieľom stretnutia je prezentácia systému regulácie statickej dopravy a pripomienkovanie projektovej dokumentácie v danej lokalite, informovala radnica.

Stretnutie sa uskutoční v utorok 26. marca o 17.00 h v priestoroch Základnej školy s materskou školou na Ulici Maxima Gorkého.

Prečítajte si tiež

Poskytnú informácie

Vedenie mesta plánuje oboznámiť verejnosť s fungovaním regulácie parkovania a s výhodami, ktoré obyvatelia s trvalým pobytom v regulovaných zónach získavajú.

Zároveň poskytne informácie o možnostiach parkovania pre návštevy a zodpovie aj ďalšie otázky súvisiace so zmenami parkovania v riešených lokalitách. Na stretnutí budú mať občania možnosť pripomienkovať projektovú dokumentáciu.

Kedy reguláciu spustia?

Regulácia parkovania sa v lokalite Linčianska spustí a parkovanie bude spoplatnené až po dokončení zvislého aj vodorovného dopravného značenia.

Do pripravovaných rezidentských zón patria ulice Jiráskova, Nerudova, Gen. Goliana, Limbová, Bočná, Osadná, Ostravská, Slovanská a Zelenečská.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Mohlo by vás zaujímať

Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM