Správy

Chcete nezabudnuteľnú brigádu? Hrad Červený kameň hľadá NOVÉ posily!

Červený kameň sa pripravuje na novú sezónu a hľadá posily. V jedinečnom prostredí môžete pracovať aj ako sprievodca.

Ilustračný obrázok k článku Chcete nezabudnuteľnú brigádu? Hrad Červený kameň hľadá NOVÉ posily!
Zdroj: Červený Kameň Hrad

Hrad Červený kameň hľadá nových sprievodcov. „Ak máš záujem o netradičnú brigádu a spĺňaš uvedené požiadavky, tak neváhaj a pošli nám svoj životopis na adresu lubos.harsany@snm.sk,“ informuje hrad. Záujemcovia sa môžu prihlásiť do 28. februára.

Platové podmienky

Hodinová mzda sprievodcu je 4,20 eur. Za prehliadku v cudzom jazyku je odmena 7,50 eur a za detský program 5,70 eur. Súčasťou mzdy budú aj príplatky za prácu cez víkendy a sviatky.

Okrem platu ponúka Červený kameň aj odborné školenia, bezplatné vstupy do inštitúcií zväzu múzeí, aktívnu účasť na divadelných podujatiach a možnosť ubytovania.

Prečítajte si tiež

Čo musíte spĺňať?

Požiadavkami sú komunikatívnosť a vek minimálne 18 rokov. Tiež musíte byť študentom denného štúdia na strednej alebo vysokej škole a ovládať aspoň jeden cudzí jazyk.

Ďalšie pracovné miesto

Voľná je aj pozícia lektora – pokladníka na plný úväzok v múzeu Červený kameň. Podmienkou je minimálne stredoškolské vzdelanie s maturitou a znalosť aspoň jedného cudzieho jazyka, výhodou je nemčina.

„Základná zložka pracovníka múzea bez praxe pre daný úväzok je 700 eur. K základnej zložke mzdy sa pripočíta prax podľa odpracovaných rokov, možnosť priznania osobného príplatku a príplatky za prácu v sobotu, nedeľu a sviatky,“ stojí v pracovnej ponuke.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM