Správy

Chcete pracovať priamo v Trnave? Mesto má PONUKU možno práve pre vás!

Ak sa obzeráte po novej práci, ste na správnej adrese. Mesto Trnava hľadá nového kolegu.

Ilustračný obrázok k článku Chcete pracovať priamo v Trnave? Mesto má PONUKU možno práve pre vás!
Zdroj: Pexels.com

Mesto Trnava na svojom webe zverejnilo informácie o najnovšom výberovom konaní. Hľadá vhodného kandidáta na pozíciu referenta referátu účtovníctva a pokladničných operácií.

Pracovná náplň

Úspešného uchádzača čaká napríklad samostatné spracovanie a vedenie podvojného účtovníctva, spracovanie a kontrola mesačnej, kvartálnej a ročnej uzávierky, kontrola účtovných kníh a účtov, DPH, majetku a metodík, vedenie účtovníctva podľa podrobnej rozpočtovej klasifikácie a účtovnej analytickej evidencie v oblastiach bežných a kapitálových príjmov a výdavkov, nákladov a výnosov, v oblasti originálnych kompetencií na úseku školstva.

Pripraviť sa musí aj na vedenie účtovníctva v oblasti hotovostných platieb, predpisy poplatkov, splátok úverov, časové rozlíšenie, poistné; zabezpečenie styku s likvidatúrou všetkých peňažných ústavov, v ktorých má mesto vedené peňažné účty, predkladanie finančných výkazov Ministerstvu financií cez portál RISSAM v stanovených lehotách, spoluprácu pri zostavovaní konsolidovanej účtovnej závierky a iné.

Uchádzač na pozíciu by mal mať ukončené vysokoškolské vzdelanie II. stupňa ekonomického zamerania.

Aký ponúkajú plat? Dozviete sa to na ďalšej strane!

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM