Monika Hanigovská Kultúra

Hudba z Marsu predstavila novinku: Krásny klip z okolia Trnavy je oslavou života

Trnavská skupina Hudba z Marsu predstavila nový videoklip plný radosti. Je oslavou ľudského života. Pozrite si novinku, ktorá sa nakrúcala v okolí Trnavy.

Ilustračný obrázok k článku Hudba z Marsu predstavila novinku: Krásny klip z okolia Trnavy je oslavou života
12
Galéria

Hudobná formácia Hudba z Marsu v týchto dňoch prišla s novým videoklipom a to k pesničke Som tu a žijem. Novinka je súčasne už piatym zhmotneným videoklipom k ostatnému albumu s názvom Sonda.

Najnovší počin známej trnavskej kapely dokáže naladiť nielen na akúsi pozitívnu hudobnú vlnu, ale zároveň i pútavo zaujať milovníkov a vyznávačov krásnych scenérií. Tie sa nakrúcali v okolí Trnavy. Viac nám o novinke porozprával jeden z členov skupiny, spevák a gitarista Michal „Štofo“ Štofej.

Videoklip k piesni Som tu a žijem je oslavou života a to aj v jeho najmenších podobách. "Je to o radosti zo života. O radosti z takých bežných a zároveň magických vecí, akými sú prechádzka prírodou, možnosť dýchať, cítiť vône, počúvať vietor,“ povedal pre náš spravodajský portál známy hudobník.

Čistá radosť, spokojnosť a pohoda sa nesie celým klipom, ktorý sa natáčal v zelenom lone matky prírody. Tá bola priamou predlohou ku klipu.

„Mám rád turistiku – aj systematickú, keď sa držím značeného chodníka, aj náhodné potulky prírodou, keď idem rovno za nosom, kam ma nohy vedú. Najmä takéto neplánované potulky prinášajú nevšedné zážitky a dobrodružstvá, ktoré mi zostávajú v pamäti zaryté navždy. Niekedy sú to prekvapivé stretnutia s divými zvieratami, inokedy zaujímavé objavy – raz som napríklad našiel uprostred húštin v zemi zabodnutý meč,“ doplnil Štofo.

Videoklip sa rozdeľuje do niekoľkých lákavých dejových línií. V novinke tak môžeme vidieť napríklad členov hudobnej skupiny pri pohodovej, priam radostnej túre k známej a obľúbenej zrúcanine Kláštora sv. Kataríny, či jej bezprostredného okolia. Malebný a pútavý obraz ďalej dokresľujú letecké scény na letisku Boleráz, či krásne lúky pri obci Lošonec.

Zdroj: YouTube.com

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM