Monika Hanigovská Rôzne

Info pre vodičov v Trnave: Rekonštrukcia potrubia sa postará o obmedzenia

Motoristi v Trnave, zbystrite pozornosť. V našom meste dôjde k rekonštrukcii vodovodného potrubia a to sa postará o dopravné obmedzenia. S čím treba rátať?

Ilustračný obrázok k článku Info pre vodičov v Trnave: Rekonštrukcia potrubia sa postará o obmedzenia
Zdroj: TASR

Motoristi v Trnave sa musia pripraviť na dopravné obmedzenia. Radnica totiž upozorňuje vodičov na plánovanú úplnú a čiastočnú uzávierku komunikácie a to v centre nášho mesta. Dôvodom je chystaná rekonštrukcia vodovodného potrubia. S čím konkrétne a kedy treba rátať?

S úplnou uzávierkou miestnej komunikácie treba počítať na Dolnopotočnej ulici v križovatke s Halenárskou ulicou a to v termíne od 14. 3. 2017 do 28. 3. 2017, v čase od 7.00 do 18.00 hodiny. Rátať však treba aj s čiastočnou uzávierkou miestnej komunikácie a to na Halenárskej ulici v križovatke s Dolnopotočnou ulicou, a to od 14. 3. 2017 do 28. 03. 2017 v čase od 7.00 do 18.00 hodiny.

Uzavretý úsek v križovatke ulíc Dolnopotočná – Halenárska bude v dĺžke približne 40 metrov smerom do oboch ulíc.

„Obchádzková trasa uzavretého úseku križovatky bude z Ulice Dolnopotočná smerom doprava vedľa parkoviska s výjazdom z parkoviska na Ulicu Halenárska pritom cestná premávka v tomto úseku bude obojsmerná. Obchádzka uzavretého úseku predmetnej križovatky bude z Ulice Halenárska cez Ulicu Veselá, Malatinského smerom na Ulicu Dolnopotočná v dĺžke približne 310 metrov. Obcházka uzavretej križovatky na Ulici Halenárska bude pre peších riešená novým priechodom na chodník na druhej strane ulice,“ uviedol na webe mesta odbor dopravy a komunálnych služieb Mestského úradu v Trnave.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM