Dominika Handzušová Kultúra

Jarné Žarty bokom sú tu: TÍTO chalani vás prídu zabaviť

Obľúbená stand-up comedy show je tu s jarným vydaním. Príďte sa zabaviť a svojim smiechom podporte účinkujúcich.

Ilustračný obrázok k článku Jarné Žarty bokom sú tu: TÍTO chalani vás prídu zabaviť
Zdroj: YouTube.com

Podujatie sa pod hlavičkou OZ Publikum.sk uskutoční v kine Hviezda v stredu 22. apríla od 19:30 hod. Vstupné je skutočne symbolické – 2 eurá. Za málo peňazí vás čaká skutočne veľa muziky. Zabrať dostanú najmä bránice.

Nové tváre

Účasť potvrdili stálice i nováčik. Tešiť sa môžete na nesmelý „objav“ minulej sezóny, Mareka Kramaru. Publikum pobaví témou, s ktorou sa zaiste stotožní nejeden študent – problémami so študijným oddelením.

Z Nitry pricestuje okúsiť trnavské publikum Henrich Fačkovec. „O sebe prezradil, že už dlhšiu dobu je nadšencom amatérskeho divadla a pôsobí aj v študentskom divadle v Nitre, takže pódium mu nie je ani zďaleka cudzie,“ predstavujú nováčika organizátori.

Ostrieľaní baviči

Spomedzi stálic sa môžete tešiť na Daniela Čistého či Miroslava Ardona. Účasť potvrdil aj Antonios Vlachou. „Netreba ho veľmi predstavovať, zapamätateľný je dosť s tými svojimi gréckymi črtami a náturou. Sme radi, že u nás vystúpi aj tentoraz,“ hovoria organizátori. Hudobným hosťom bude opäť Peter Letovanec.

Máte chuť skôr na výstavu? V Synagóge si môžete pozrieť sochársku tvorbu Mira Trubača na jeho výstave J.R.D. (Je robené doma). Už len pár dní si na radnici môžete užiť historické bicykle a dokumenty.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM