Správy

Láka vás plat minimálne 2-TISÍC eur mesačne? Odštartujte rok 2023 s novou prácou!

V Trnave hľadajú človeka na zaujímavú pracovnú pozíciu. Je stvorená priamo pre vás?

Ilustračný obrázok k článku Láka vás plat minimálne 2-TISÍC eur mesačne? Odštartujte rok 2023 s novou prácou!
Zdroj: pixabay.com / CC0 1.0

Mesto Trnava na svojom webe zverejnilo informácie o najnovšom výberovom konaní. Hľadá vedúceho/ vedúcu odboru verejného obstarávania´s vý­konom práce na Mestskom úrade v Trnave.

Čo vás čaká?

Pracovnou náplňou budúceho vedúceho bude koordinácia a zodpovednosť za činnosti na odbore verejného obstarávania, vypracovávanie plánu verejného obstarávania a realizácia komunikácie s Úradom pre verejné obstarávanie a inými kontrolnými orgánmi, vrátane súdov.

Vedúca/ vedúci odboru verejného obstarávania spolupracuje na tvorbe interných riadiacich aktov v oblasti verejného obstarávania, pripravuje a zabezpečuje odborné podklady, analýzy, vyjadrenia z oblasti verejného obstarávania, spolupracuje na tvorbe podkladov pre plán verejného obstarávania na príslušný rok a podobne.

Dôležité podmienky

Medzi kvalifikačné predpoklady a požiadavky patrí vysokoškolské vzdelanie II. stupňa – v odbore právo, resp. stavebníctvo výhodou, manažérske, organizačné a komunikačné schopnosti, minimálna 5-ročná prax v riadení ľudí a pokročilá znalosť práce na PC.

Samozrejmosťou je zodpovedný, analytický a proaktívny prístup k práci, bezúhonnosť a spôsobilosť na právne úkony.

Prečítajte si tiež

Aký bude plat?

Uchádzač by mal mať odolnosť voči stresu, vodičský preukaz skupiny B, schopnosť samostatne rozhodovať, znalosti z oblasti predmetného odboru a flexibilitu, spoľahlivosť, asertivitu, kreatívnosť.

„Žiadosť o zaradenie do výberového konania spolu s požadovaných dokladov zasielajte na e-mailovú adresu personalne@trnava.sk do 15. januára 2023. Originály potrebných dokumentov prineste na výberové konanie,“ píše sa v informáciách o výberovom konaní.

Ide o pracovný pomer na dobu neurčitú s nástupom dohodou. „Platové zaradenie: min. 2-tisíc eur + ďalšie platové dojednania v závislosti od vzdelania, praxe a pracovných skúseností,“ informuje radnica.

Viac informácií a zoznam požadovaných dokladov nájdete na webe mesta.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM