Správy

Láka vás plat MINIMÁLNE tisíc eur? Mesto Trnava hľadá možno práve vás!

Na radnici sa uvoľnilo ďalšie pracovné miesto. Akú pozíciu potrebuje mesto Trnava obsadiť?

Ilustračný obrázok k článku Láka vás plat MINIMÁLNE tisíc eur? Mesto Trnava hľadá možno práve vás!
Zdroj: Pixabay.com / CC0 1.0

Mesto Trnava vyhlásilo výberové konanie na pozíciu referent/ referentka referátu poplatku za KO a DSO na odbore komunálnych služieb.

Toto musíte spĺňať

Úspešný uchádzať bude zabezpečovať odbornú agendu spojenú s poplatkami za komunálny odpad. Pripraviť sa tak musí na riešenie exekučných konaní, vyrubovanie poplatku za komunálne odpady a drobné stavebné odpady, vydávanie rozhodnutí a samostatnú odbornú prácu na úseku preverovania podnetov a sťažností občanov a pri sprístupňovaní informácií.

Medzi kvalifikačné predpoklady a požiadavky patrí stredoškolské vzdelanie ukončené maturitou a minimálne trojročná prax v exekučnom konaní.

Budúci referent by mal mať znalosť práce na PC a MS OFFICE (MS Word, MS Excel), zodpovedný, analytický a proaktívny prístup k práci, odolnosť voči stresu, schopnosť identifikovať a riešiť problém a komunikatívnosť.

Cudzia by mu nemala byť ani schopnosť tímovej spolupráce, bezúhonnosť a spôsobilosť na právne úkony.

Prečítajte si tiež

Aký plat vás čaká?

„Žiadosť o zaradenie do výberového konania spolu s požadovanými dokladmi zasielajte na e-mailovú adresu personalne@trnava.sk do 1. marca 2023,“ informuje mesto Trnava.

Predpokladaný nástup na pracovnú pozíciu je ihneď (dohodou) a ide o pracovný pomer na dobu určitú – počas zastupovania dlhodobej PN.

„Platové zaradenie: min. tisíc eur + ďalšie platové dojednania v závislosti od vzdelania, praxe a pracovných skúseností,“ dodáva radnica.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM