Futbal

Matúš a Janka sú fanúšikovia ako sa patrí: Na zápase Spartaka si povedia ÁNO!

Rozlúčka s aktuálnou futbalovou sezónou bude veľkolepá. Priamo na štadióne budeme svedkami najvýznamnejšieho dňa v živote dvoch fanúšikov.

Ilustračný obrázok k článku Matúš a Janka sú fanúšikovia ako sa patrí: Na zápase Spartaka si povedia ÁNO!
Zdroj: TASR/Lukáš Grinaj , Pixabay.com / CC0 1.0

Spartak Trnava sa pred domácimi fanúšikmi rozlúči s úspešnou sezónou. V sobotu 21. mája ich o 17.00 hodine čaká zápas proti Dunajskej Strede. Ako informoval samotný klub, mala by to byť rozlúčka ako sa patrí.

Svadba na „ploche“

Už počas polčasovej prestávky budú diváci svedkami nevšedného „divadla“. Priamo na ploche Štadióna Antona Malatinského sa uskutoční pravá červeno-čierna svadba.

„Oddaní spartakovci Matúš a Janka sa rozhodli, že svoje áno vyslovia verejne priamo pred zaplnenými tribúnami. Príďte ich povzbudiť a všetci ich odprevadíme na spoločnej ceste životom," informuje Spartak Trnava.

Prečítajte si tiež

Odneste si autogram

Po úspešnej sezóne by mnohí fanúšikovia chceli autogram svojich športových miláčikov. A práve po sobotnom zápase budú mať skvelú príležitosť.

„Krátko po zápase, ktorým sa pre spartakovcov skončí sezóna, bude autogramiáda hráčov a realizačného tímu. Tí najmenší si budú môcť urobiť fotku so svojím obľúbeným futbalistov alebo so Slovenským pohárom," dodáva Spartak Trnava.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM