Monika Hanigovská Rôzne

Mesto Trnava chce podporiť dobré nápady: Vyhlasuje súťaž o dotácie

Mesto Trnava vyhlasuje súťaž o dotácie z budúcoročného rozpočtu. O súťaž v hodnote desiatok tisíc eur bude možné požiadať do 15. februára 2019.

Ilustračný obrázok k článku Mesto Trnava chce podporiť dobré nápady: Vyhlasuje súťaž o dotácie
Foto: Monika Hanigovská / Zdroj: Dnes24.sk

Mesto Trnava vyhlasuje súťaž o získanie dotácií v roku 2019 na aktivity v oblastiach športu, mládeže, výchovy a vzdelávania, záujmovej umeleckej činnosti a kultúrnych aktivít, charity, zdravotne znevýhodnených, zdravia a drogovej prevencie, ekológie, životného prostredia, adaptácie na zmeny klímy a v oblasti prorodinne orientované mesto.

Pre tento účel samospráva vyčlenila sumu vo výške 169 500 eur.

„Žiadosti o získanie dotácií je potrebné doručiť do 15. februára 2019 na vzorových tlačivách na adresu Mesto Trnava, Hlavná 1, 917 71 Trnava. Tento termín nie je konečný a projekty je možné zasielať na MsÚ v Trnave aj po tomto termíne, pretože komisie sa budú predloženými projektmi zaoberať do vyčerpania finančných zdrojov určených na dotácie,“ informuje mesto vo svojej správe.

Vzorové tlačivá sú zverejnené nájdu žiadatelia TU v sekcii Občan / Úradné tlačivá.

Ako informuje trnavská radnica, v zmysle tohto VZN môže každý subjekt môže predložiť v jednom roku maximálne dve žiadosti o dotáciu a ich účel sa nesmie zhodovať. „Žiadosti, ktoré nespĺňajú túto podmienku, budú zo súťaže vyradené.“

„Dotáciu nemôže získať ani žiadateľ, ktorý v predchádzajúcom roku použil poskytnutú dotáciu na iný účel, ako bolo stanovené v zmluve, nepredložil zúčtovanie dotácie v súlade s VZN, alebo nedodržal zmluvné podmienky o poskytnutí dotácie,“ stojí v správe mesta.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM