Dominika Handzušová Správy

Na Kopánke vymenia potrubia: TIETO ulice čiastočne uzavrú

Na trnavskom sídlisku budú rekonštruovať plynovody. Práce budú prebiehať v dvoch etapách. Ktoré ulice budú kedy uzavreté?

Ilustračný obrázok k článku Na Kopánke vymenia potrubia: TIETO ulice čiastočne uzavrú
Foto: Dominika Handzušová / Zdroj: Dnes24.sk

Stavebné práce budú prebiehať v dvoch etapách. Uzávierka sa v prvej etape dotkne Námestia Slovenského Učeného tovarišstva, Sibírskej ulice a tiež chodníka na Špačinskej. Prebiehať bude od 7. apríla 6:00 hod. do 30. júna 18:00 hod. Druhá etapa, od 1. júla 6:00 hod. do 30. októbra 18:00 hod., sa bude realizovať na uliciach Štefana Fidlíka, T. Milkina, Rudolfa Dilonga, Pavla Hlbinu, Jána Hlubíka a Francisciho.

Rekonštrukcia bude realizovaná na jednej polovici komunikácie. Uzavretý tak bude vždy len jeden jazdný pás a premávka presmerovaná do druhého. Usmernená bude prenosným dopravným značením.

Z tohto dôvodu nebudú potrebné obchádzky. V uvedených lokalitách by ste však mali zvýšiť svoju pozornosť. V akých úsekoch a dĺžke sa uzávierka ulíc dotkne? Na Sibírskej to bude úsek 85 metrov, na Námestí SUT 82 metrov. Polovica chodníka na Špačinskej bude uzavretá v úseku do 50 metrov v celkovej dĺžke 446 metrov.

Mohlo by vás zaujímať:
Milovníci histórie si prídu na svoje: Chystajú sa imaginárne prechádzky po starej Trnave
Sezóna medvedieho cesnaku je už tu: Kde v okolí Trnavy si lahôdku z prírody môžete nazbierať?

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM