han Správy

Na plné obrátky: Trnavská automobilka vyrába PLYNULE a bez prerušenia už vyše mesiaca!

Zamestnanci trnavskej automobilky Stellantis Slovakia už nemusia po dlhom čase takmer na dennej báze sledovať potvrdzovanie výroby či zastavenie produkcie.

Ilustračný obrázok k článku Na plné obrátky: Trnavská automobilka vyrába PLYNULE a bez prerušenia už vyše mesiaca!
Zdroj: TASR/Lukáš Grinaj

Nemusia riešiť ani svoje nástupy na výrobné zmeny, ako sa dialo v posledných mesiacoch pre krízu dodávok polovodičových komponentov od dodávateľov. Dôvodom je, že už viac ako mesiac, od 2. októbra, pokračuje produkcia v Trnave plynule a bez prerušenia. Uviedla to automobilka.

„Je to vďaka obratnosti a výkonu pracovníkov na logistike, ktorým sa v spolupráci s našou centrálou darí zabezpečovať potrebné dielce,“ doplnila automobilka. Pracovný kalendár bude odteraz publikovať vždy iba v piatok na celý nasledujúci týždeň. V prípade zhoršenia situácie prejde opäť na dennú bázu.

Problémy s dodávkami komponentov sa začali v trnavskom závode už v marci tohto roka. Automobilka striedavo produkovala a zastavovala výrobu podľa aktuálnej situácie. Naďalej uvádza, že situácia je neistá a dodávky dielcov na výrobu sú nestabilné.


FOTO: ilustračné

Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Ďalšie zaujímavosti, novinky a správy z regiónov klikajte na: Bratislava24, Trnava24, Nitra24, Trenčín24, Bystrica24, Košice24, Poprad24, Prešov24, Žiar24, Považská24, Rožňava24, Michalovce24, Žilina24.

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM