Monika Hanigovská Krimi

Na Podjavorinskej mal Trnavčan variť drogy: Polícia našla 115 dávok pervitínu

Na Podjavorinskej zadržala polícia Trnavčana (30). Pri prehliadke našli drogy. Počas akcie sa ich muž snažil zbaviť. Injekčnú striekačku, plastový pohár spolu s tanierom vyhodil z balkóna von.

Ilustračný obrázok k článku Na Podjavorinskej mal Trnavčan variť drogy: Polícia našla 115 dávok pervitínu
4
Galéria

Polícia zadržala v stredu, 11.apríla pri domovej prehliadke 30 ročného Trnavčana pre podozrenie z drogovej trestnej činnosti. "„Policajti vykonali naraz viaceré zásahy a spolu s domovou prehliadkou v byte na Ulici Ľ. Podjavorinskej vykonali aj prehliadku dvoch nebytových priestorov, garáží a prehliadku motorového vozidla, ktoré mal obvinený muž používať,“ povedala pre náš spravodajský portál Mária Linkešová, hovorkyňa KR PZ v Trnave.

Drog sa snažil počas zásahu zbaviť

„Počas akcie sa snažil drog zbaviť, a injekčnú striekačku, plastový pohár spolu s tanierom vyhodil z balkóna von,“ uviedla hovorkyňa KR PZ v Trnave.

Všetky látky sa podarilo policajtom zaistiť a podľa predbežných výsledkov prechovával u seba najmenej 115 dávok pervitínu.

Okrem toho policajti zaistili rôzne chemikálie a komponenty na výrobu a distribúciu drog, ktoré budú rovnako podrobené ďalšiemu expertíznemu skúmaniu. „Tridsaťročný muž „varič“ bol už v minulosti odsúdený za drogovú trestnú činnosť a v roku 2015 bol podmienečne prepustený na slobodu" ozrejmila ďalej hovorkyňa KR PZ v Trnave.

Už sa rozhoduje o jeho väzbeň

„Vyšetrovateľ ho po zadržaní obvinil z obzvlášť závažného zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držanie a obchodovanie s nimi a spracoval návrh na väzobné stíhanie,“ povedala M. Linkešová.

V zmysle zákona môže hroziť obvinenému mužovi trest odňatia slobody na 10 až 15 rokov a podľa slov Linkešovej, o väzbe sa bude rozhodovať v najbližších hodinách.

OBRAZOM: Polícia zadržala Trnavčana, ktorý mal variť pervitín
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM