han Rôzne

Nemocnica v Trnave oznamuje: ZÁKAZ návštev až do ODVOLANIA!

Údaje ohľadom koronavírusu začínajú byť v posledných dňoch alarmujúce. Narastá aj počet pacientov v nemocniciach.

Ilustračný obrázok k článku Nemocnica v Trnave oznamuje: ZÁKAZ návštev až do ODVOLANIA!
Zdroj: Facebook.com/Fakultná nemocnica Trnava

Na Slovensku sa počet hospitalizovaných pacientov zvýšil na 592, potvrdené ochorenie má 536 ľudí. Najviac pacientov s ochorením COVID-19 (123) bolo hospitalizovaných v Košickom samosprávnom kraji. Nasledovali Prešovský (116), Žilinský (88), Trenčiansky (57), Banskobystrický (49), Trnavský (35), Bratislavský a Nitriansky kraj (po 34).

Koniec návštevám

„V mene riaditeľa Fakultná nemocnica Trnava oznamujeme, že od 1. 10. 2021 až do odvolania vydáva Fakultná nemocnica Trnava, na základe zhoršenej epidemickej situácie v súvislosti s ochorením COVID-19 a z dôvodu ochrany zdravia hospitalizovaných pacientov a zamestnancov na všetkých klinikách a oddeleniach, zákaz návštev,“ uvádza sa na Facebooku Fakultnej nemocnice Trnava.

„Povolenie návštevy v ojedinelých a závažných prípadoch je na rozhodnutí primára/prednostu oddelenia/kliniky a dodržaní protiepidemických opatrení pri návštevách,“ píše sa na sociálnej sieti.

Prosba z nemocnice

„Zároveň vás žiadame o dôsledné nosenie tvárových masiek, dodržiavanie zásad hygieny rúk a štandardné bezpečnostné opatrenia na zníženie prenosu infekcií,“ je uvedené v správe.


FOTO: ilustračné

Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Ďalšie zaujímavosti, novinky a správy z regiónov klikajte na: Bratislava24, Trnava24, Nitra24, Trenčín24, Bystrica24, Košice24, Poprad24, Prešov24, Žiar24, Považská24, Rožňava24, Michalovce24, Žilina24.

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: trnava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM