Krimi

Syn sa vyhrážal matke zabitím: Zasahovali KUKLÁČI aj vyjednávač!

Muž, ktorý sa vyhrážal vlastnej mame, skončil vo vyšetrovacej väzbe. Zasahovať museli aj kukláči.

Ilustračný obrázok k článku Syn sa vyhrážal matke zabitím: Zasahovali KUKLÁČI aj vyjednávač!
Zdroj: TASR/Martin Baumann

Polícia obvinila 29-ročného muža z okresu Galanta z prečinu nebezpečného vyhrážania v súbehu s prečinom porušovania domovej slobody za to, že sa svojej matke vyhrážal zabitím.

Skončil za mrežami

Pri poslednom incidente v uplynulom týždni museli zasahovať aj príslušníci pohotovostného policajného útvaru (PPÚ). Násilníka obmedzili na osobnej slobode a nakoniec skončil na príkaz súdu vo vyšetrovacej väzbe.

Informovala o tom krajská policajná hovorkyňa v Trnave Mária Linkešová.

Prečítajte si tiež

V akcii aj vyjednávač

„Prípad nahlásila minulý týždeň matka, že z obavy o život utiekla pred synom k susedom, no tam ju dostihol. Nadávky a vyhrážanie mali ženu vystrašiť aj pár dní predtým. V dome sa okrem nej nachádzala aj tehotná žena a ročné dieťa. Operačné stredisko vyslalo na miesto vyjednávačov a pripravení okamžite zasiahnuť boli aj príslušníci PPÚ. Policajtom sa síce podarilo nadviazať s mužom kontakt, no nakoniec veliteľ zásahu rozhodol o nasadení PPÚ,“ opísala hovorkyňa.

Vzhľadom na skutočnosť, že muž je podozrivý aj v inom prípade z násilnej trestnej činnosti, predložila polícia prokurátorovi návrh, aby bol obvinený stíhaný väzobne. Súd sa s návrhom stotožnil a muža eskortovali policajti cez víkend do výkonu väzby.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM