han Krimi

TRAGICKÝ víkend na južnom Slovensku: Pri nehodách zomreli DVAJA vodiči, FOTO

V okrese Dunajská Streda sa v priebehu niekoľkých hodinách stali dve tragické dopravné nehody.

Ilustračný obrázok k článku TRAGICKÝ víkend na južnom Slovensku: Pri nehodách zomreli DVAJA vodiči, FOTO
6
Galéria

Náraz do stromu

Vodič vo veku 70 rokov zahynul v nedeľu pri dopravnej nehode medzi obcami Okoč a Topoľníky v okrese Dunajská Streda. Ide v priebehu 36 hodín o druhú tragickú udalosť v regióne, ktorá si vyžiadala obeť na živote, informovala o tom krajská policajná hovorkyňa v Trnave Mária Linkešová.

„Vodič pri prejazde mierne pravotočivou zákrutou nezvládol riadenie, zbehol z cesty a vzápätí narazil do stromu pri ceste. Auto sa stočilo po náraze na strechu a starší vodič vážnym zraneniam na mieste nehody podľahol,“ opísala hovorkyňa.

Policajti zdokumentovali priebeh dopravnej nehody, okolnosti, za ktorých k nej došlo, budú predmetom ďalšieho policajného vyšetrovania.

Zrážka s kamiónom

Dopravní policajti dokumentovali tragickú dopravnú nehodu, pri ktorej prišla o život 23-ročná mladá žena z Maďarska. Informovali policajti na sociálnej sieti. „K zrážke kamiónu a osobného auta došlo pri Dunajskej Streda na križovatke ciest I/63 a III/1418 od Kostolných Kračian. Vodička na aute Opel pravdepodobne nerešpektovala "STOPKU“ a vzápätí došlo k zrážke s maďarským kamiónom, ktorý išiel po hlavnej ceste od Bratislavy na Komárno," píšu policajti.

„Pri zrážke utrpela vodička ťažké zranenia, ktorým na mieste nehody žiaľ podľahla. Vodič kamiónu sa pri nehode nezranil a po nehode mal dychovú skúšku na alkohol negatívnu,“ dodali muži zákona.

Policajti miesto dopravnej nehody zadokumentovali a presné príčiny a okolnosti nehody polícia naďalej vyšetruje.

Ďalšie aktuálne témy

Dve vážne nehody v Trnavskom kraji
6
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk/TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM