Správy

Pohárové finále prinesie ďalšie OBMEDZENIA: Kollárova ulica bude uzatvorená!

Prvý májový deň bude v Trnave patriť pohárovému futbalu. Pripravuje sa vedenie mesta aj polícia.

Ilustračný obrázok k článku Pohárové finále prinesie ďalšie OBMEDZENIA: Kollárova ulica bude uzatvorená!
Zdroj: Polícia SR - Trnavský kraj

Trnava sa pripravuje na finále Slovnaft Cup-u. O tom, že vedenie mesta na žiadosť polície zakázala predaj alkoholu v okolí štadióna, sme vás už informovali. Aktuálne mesto prinieslo informácie o ďalších obmedzeniach.

Na pol dňa bude uzavretá Kollárova ulica.

Uzávierka sa uskutoční „v súvislosti so zabezpečením verejného poriadku a bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky pred, počas konania a po futbalovom zápase finále Slovenského pohára – Slovnaft Cup-u medzi mužstvami FC Spartak Trnava a ŠK Slovan Bratislava konanom dňa 1. mája 2023 o 15.00 hod. na futbalovom štadióne Antona Malatinského – City aréna v Trnave.“

Kedy a kde?

Uzávierka prebehne 1. mája približne od 12.00 hodiny do 20.00 hodiny. Kollárova ulica bude uzatvorená v úseku od križovatky ulíc Kollárova – Hospodárska – Dohnányho po križovatku Ulice Kollárova – vjazd do podzemných garáží City arény.

„Počas uzatvorenia ulice v tomto úseku bude vjazd pre obyvateľov Ulice Ľudmily Podjavorinskej umožnený cez Kollárovu ulicu (od svetelnej križovatky Hlboká – Kollárova) s následným vjazdom na sídlisko pri bytovom dome č. Sladovníckej ulice (pri betónových kvetináčoch),“ informuje mesto Trnava.

Radnica zároveň upozorňuje, že uvedená doba uzávierky sa môže operatívne zmeniť alebo celkom zrušiť vzhľadom na vývoj bezpečnostnej situácie.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM